Tatăl unei cunoscute VEDETE spune că FIICA sa este COPILUL DIAVOLULUI

Tatăl preot al vedetei pop Katy Perry, Keith Hudson, face trimitere la faima fiicei sale în predicile pe care le susţine şi o consideră pe aceasta "copilul diavolului", conform unei publicaţii britanice.

07 mai 2013, 19:53

Keith Hudson susţine că a început să plângă în timp ce urmărea un concert al fiicei sale pentru că vedea cum fanii o idolatrizează pe aceasta în loc să se închine la Dumnezeu, potrivit Agerpres. 

Citeşte şi Are o soră frumoasă, dar o ţine ascunsă. Cine e Angela, sora discretă a lui Katy Perry

„Am fost la un concert al lui Katy unde mai erau 20.000 de fani”, a povestit el în cadrul unei predici susţinute la Santa Fe Springs, California, unde a ajuns alături de soţia sa, Mary, în cadrul unui turneu religios. „Mă uitam la reacţia acestei generaţii şi părea că sunt la biserică. Am stat acolo şi am început să plâng. Ei iubeau şi idolatrizau pe cine nu trebuie”, a mai susţinut el.

Citeşte şi Miley Cyrus are vise erotice cu Katy Perry

Tatăl vedetei le cere în predicile sale credincioşilor să se roage pentru Katy pentru că are nevoie de vindecare şi a precizat că în pofida relaţiilor reci, el îşi iubeşte foarte mult fiica. Înainte de a deveni celebră Katy era cântăreaţă în biserică şi a lansat şi un album cu muzică religioasă sub numele ei real, Katy Hudson.