Tătăl uneia dintre fetele arse în incendiul de la Beirut a murit. I s-a făcut rău la aflarea veştii că dosarul se rejudecă

Tatăl Nicoletei Vasiliţeanu, una dintre tinerele moarte în incendiul de la Beirut, a murit luni dimineaţă, la Spitalul Judeţean Constanţa. Acesta fusese internat încă de săptămâna trecută, după ce i s-a făcut rău când a aflat că dosarul se rejudecă. Luni, 8 iulie, soţia bărbatului a aflat vestea cruntă.

08 iul. 2019, 10:50
Tătăl uneia dintre fetele arse în incendiul de la Beirut a murit. I s-a făcut rău la aflarea veştii că dosarul se rejudecă

Reamintim că dosarul Beirut se va rejudeca, deoarece unul din judecători s-a pensionat iar, conform procederilor, dosarul se rejudecă, scrie replicaonline.ro.

Citeşte şi Decizie surprinzătoare în procesul tinerelor arse de vii în incendiul de la restaurantul Beirut

Anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui George Karam, patronul restaurantului Beirut, pe 5.08.2015, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de distrugere din culpă – una în formă agravată, a infracţiunii de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, a infracţiunii de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora – forma agravată, a infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, a infracţiunii de construirea fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, a infracţiunii de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi a 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Alături de el, în fața magistraților au ajuns și SC Middle East Parteners SRL, Constantin Pavel, SC Tinel Cristi SRL, Dumitru Jurca, Gheorghe Nirlu, Sultana Nirlu, Florentina Gica Coroianu, Mihaela Zdru și Florin Iordache. Este vorba despre teribilul incendiu, în urma căruia trei tinere și-au pierdut viețile, în aprilie 2014. Dansatoarele Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu, cât şi cântăreaţa Nicoleta Cengher au ars de vii în restaurantul morţii, aflându-se la mansarda localului.


loading...