Tătăruşanu, pus la colţ de boss-ul lui Lyon. Românul a provocat scandalul anului în Franţa

Jean-Michel Aulas, preşedintele lui Olympique Lyon, a dezvăluit, vineri, într-o postare pe Twitter, că lui Ciprian Tătăruşanu nu i s-a promis la venirea la gruparea franceză că portarul Anthony Lopes va pleca.

23 aug. 2019, 17:39
Tătăruşanu, pus la colţ de boss-ul lui Lyon. Românul a provocat scandalul anului în Franţa

Jean-Michel Aulas a reacţionat la un articol de pe site-ul foot01.com, în care s-au redat declaraţia selecţionerului Cosmin Contra cu privire la situaţia lui Ciprian Tătăruşanu şi criticile jurnalistului Gregory Schneider.

„Nu i s-a promis nicio clipă lui Tătă că Anthony o să plece: concurenţa este logică, doi portari internaţionali la un club european cu ambiţii este regula!”, a scris Jean-Michel Aulas.

Ciprian Tătăruşanu, situaţie dramatică la Lyon. Coşmarul prin care trece portarul României

„Cred că au vrut să îi forţeze mâna lui Lopes aducându-l pe Tătăruşanu. Oricum, patronul îţi spune să vii pentru asta. Şi în cele din urmă îţi propune altceva. Situaţia se complică. Este un internaţional român cu peste 50 de selecţii. Nu vorbim de un portar mic. Evident, el ştie că este mai puţin puternic decât Lopes, dar i s-a promis că o să plece… Acest băiat a fost minţit. Şi el nu minte. Prima dată a spus asta într-o conferinţă de presă”, a fost comentariul lui Gregory Schneider.

Ciprian Tătăruşanu provoacă SCANDALUL ANULUI în Franţa. „Dacă ştiam asta, nu veneam la Lyon!”

Cosmin Contra a vorbit la Digi Sport despre Ciprian Tătăruşanu, ajuns rezervă după transferul la Olympique Lyon.

„El avea acord verbal cu Lyon. Lyon voia să-l vândă pe Lopes. Ei erau în discuţii cu o altă echipă şi au apelat la Tătăruşanu. Şi i-au promis că Lopes plecă şi el va rămâne numărul 1 la Lyon. S-au rupt negocierile cu acea echipă, nu au mai venit oferte care să placă clubului, a venit Silvinho, care a zis că-l vrea pe Lopes să rămână. Şi atunci Tătăruşanu a ajuns într-o situaţie în care trebuie să caute o soluţie. Acum încearcă să vorbească cu conducătorii să-l dea împrumut, să joace. Dacă Silvinho nu i-ar fi spus că nu joacă decât în Cupa Ligii, Cupa Franţei, Tătăruşanu poate ar fi avut o şansă să se bată pentru postul de titular cu Lopes. Dacă antrenorul îţi taie din prima macaroana şi ştii că nu ai nicio şansă e cam greu”, a afirmat Cosmin Contra.