TATIANA IEKEL A MURIT. Din iubirea ei cu Florin Piersic s-a născut un fiu, dar a considerat căsnicia o GREŞEALĂ

TATIANA IEKEL A MURIT la 84 de ani. A fost una dintre figurile marcante ale teatrului şi filmului românesc şi toată lumea o cunoştea drept prima soţie a lui Florin Piersic şi mama lui Florin Piersic jr. Cu toate acestea, a considerat că a greşit căsătorindu-se cu "Mărgelatu" pentru că acesta nu a fost "marea iubire" a vieţii sale.

RomaniaTV.net
14 mai 2017, 11:40
TATIANA IEKEL A MURIT. Din iubirea ei cu Florin Piersic s-a născut un fiu, dar a considerat căsnicia o GREŞEALĂ

Tatiana Iekel şi Forin Piersic au fost căsătoriți 14 ani şi au avut împreună un fiu, Florin Piersic Jr. Povestea lor de iubire a început la Paris, în anul 1958. Totuşi, nu a fost „marea iubire” pentru niciunul dintre ei.

„Nu a fost iubirea vieţii mele. N-aş putea să spun asta. Iubirea vieţii mele a început când aveam 13 ani şi eram elevă la Iaşi. El a fost cea mai mare iubire a vieţii mele şi ne-am despărţit din cauza lui Florin”, povestea actriţa Tatiana Iekel.

Într-un ultim interviu acordat, Tatiana Iekel vorbea frumos despre actor, însă considera a greșit că s-a căsătorit cu el.

„Este un om absolut unic și eu nu pot decât să îl accept și să admit că este al tuturor și că poate singura greșeală pe care a făcut-o a fost să se căsătorească. De fapt, el este un om care ar fi trebuit să fie liber toata viața. Era un crai veşnic curtat… Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui şi i-am spus că e mai bine să ne despărţim. Până la urmă a trebuit să accepte treaba asta”, spunea Tatiana Iekel despre tatăl fiului ei.