Tatiana Mărcoianu este convinsă că soțul ei s-a reîncarnat într-un porumbel alb: „Unde merg sau dacă stau într-un loc, lângă mine se aşează un porumbel”

Cântăreața de muzică populară are o viziune aparte cu privire la ce se întâmplă după moarte. Ea consideră că sufletul soțului a intrat în trupul unui porumbel. 

06 ian. 2022, 08:14
Tatiana Mărcoianu este convinsă că soțul ei s-a reîncarnat într-un porumbel alb: „Unde merg sau dacă stau într-un loc, lângă mine se aşează un porumbel”

1 ianuarie este o zi pe care Tatiana Mărcoianu ar șterge-o definitiv din calendar. Anul trecut, pe vremea aceasta, solista își pierdea soțul, infectat cu coronavirus. După ce soțul ei a încetat din viață, Tatiana Mărcoianu nu-și mai găsește liniștea și este din ce în ce mai tristă. Cântăreața de muzică populară încearcă să se refugieze în muncă, însă îl simte pe partenerul ei de viață peste tot.

„1 ianuarie este o zi care aș dori pentru mine să fie ștearsă din calendar. Este îngrozitor. Faptul că era și ziua lui de naștere, dar și prima zi din an, îmi este foarte greu. Nu-mi găsesc cuvintele. Am încercat foarte mult să mă abțin, să nu plâng. Nu am reușit, am plâns foarte mult. Cred că se simte și din vocea mea. Mă consolez cu ideea că am activitate în permanență, sunt prinsă în multe și plec pur și simplu ca să uit. În fiecare an de sărbători abia așteptam să vină 1 ianuarie, indiferent unde mergeam și cântam, la revelioane, peste tot. Abia așteptam să vin acasă, nu simțeam oboseala, nu simțeam nimic”, a mărturisit cântăreața de muzică populară.

O nouă tragedie în folclorul românesc chiar pe 1 ianuarie: „Aş vrea să dau placa de pe mormânt şi să-l scot de acolo”

Deși a trecut ceva vreme de atunci, interpreta nu poate trece de niciun fel peste ceea ce i s-a întâmplat. În exclusivitate la Antena Stars, cântăreața de muzică popular a făcut o serie de declarații în care susține că sufletul fostului partener de viață ar fi ajuns în corpul unui porumbel, care o însoțește mai mereu. În plus, interpreta chiar a dialogat cu porumbelul.

Iubirea secretă a lui Petrică Mâţu Stoian. S-a aflat totul despre relaţia îndrăgitului artist

„Ii simt prezenta in permanenta, doar că nu-l văd. Ii aud vocea. Ii văd privirea. In ultima perioada nu l-am mai visat. Acum îl simt. Închipuiți-vă ceva pe care nu-l vedeți, dar îl pipăiți. Un lucru atât de frumos care mi se întâmplă… Unde merg sau dacă stau într-un loc, lângă mine se așează un porumbel. Merge pe lângă mine și efectiv parca m-ar înțelege. Și eu mai vorbesc cu el, chiar îi zic „Mă, Nicuț, tu cred că ești”. Că așa îl răsfățam eu. Și merge pe lângă mine ca și cum, efectiv, m-ar înțelege. Cred că s-a reîncarnat în el, este cu mine mereu!”, a declarat Tatiana Mărcoianu la Antena Stars.

Tatiana Mărcoainu nu poate accepta realitatea cruntă cu care se cofruntă, astfel că atunci când merge la cimitir să-i aprindă o lumânare, îi vine să-l scoată din mormânt doar pentru a-l mai vedea o secundă. „Măcar dacă as putea să-l scot de acolo o secunda ca sa îl mai văd! Mi-e foarte greu, am plâns foarte mult! Ma consolez cu ideea ca am multe activități și mai uit. Am fost la cimitir sa ii aprind lumânare și m-am întrebat dacă pot să-l mai văd o data”, a mai spus cântăreața de muzică populară.


loading...