Tatiana şi-a injectat 8 kg de silicon în fese că să semene cu Kardashian. Cum arată acum FOTO

Un transsexual si-a facut mai mult de 100 de injectii pentru a-si mari posteriorul, apeland la chirurgi de pe piata neagra, chiar daca a avut prieteni care au murit in urma acestor proceduri.

12 sept. 2014, 10:44
Tatiana şi-a injectat 8 kg de silicon în fese că să semene cu Kardashian. Cum arată acum FOTO

Tatiana Williams, 42 de ani, a cheltuit aproape 100.000 de dolari, in ultimii 20 de ani, pe interventii estetice, care i-au transformat complet corpul. Tatiana si-a injectat in fiecare fesa cate 4 kilograme de silicon. Spune ca in urma acelorasi interventii cativa prieteni de-ai ei au murit, dar nu regreta nimic din ceea ce a facut, potrivit Daily Mail.

Tatiana, care locuieste in Miami, Florida, si-a marit sanii, si-a facut implanturi la pometi, injectii cu grasime in fata si operatii cu laser, insa toate fara a trece pe la un chirurg autorizat. „Daca faci astea pe piata neagra, iti asumi un mare risc. Oamenii mor dupa niste injectii. Am vazut persoane pur si simplu mancate de silicon. Insa pe piata neagra sunt mult mai ieftine si multi isi asuma riscuri pentru a ajunge la frumusetea pe care si-o doresc”, spune Tatiana.

VEZI MAI MULTE IMAGINI AICI

Modelul ei in viata este Kim Kardashian si isi doreste sa aiba un corp ca al aceste vedete. Spune, insa, ca este comparata cu Nicki Minaj. „Poate ea seamana cu mine, nu eu cu ea”, spune Tatiana cu aroganta.