Tavi Clonda a dezvăluit din ce face bani. Ce ocupaţie are artistul în afară de muzică

Tavi Clonda are un band cu care obișnuiește să cânte la evenimente, iar pe soţia sa, Gabriela Cristea, a cunoscut-o când avea contract pentru emisiunea "Te vreau lângă mine!". Artistul a dezvăluit că, de fapt, nu se ocupă numai cu muzica.

27 iul. 2023, 13:24
Tavi Clonda a dezvăluit din ce face bani. Ce ocupaţie are artistul în afară de muzică
Tavi Clonda a dezvăluit din ce face bani. Ce ocupaţie are artistul în afară de muzică

Tavi Clonda a dezvăluit din ce face bani.  Artistul a mărturisit că este implicat și în diverse campanii publicitare, de unde câștigă sume importante de bani.

„Anul acesta împlinesc 10 ani cu proiectul meu de cover-uri, Tavi Clonda band. Am scos un super colaj, e pe canalul meu de YouTube, pe Tavi Clonda. E un colaj latino-balcanic, e un proiect așa deosebit. E în colaborare cu Willmark. Cu el am lucrat la acest proiect pe partea de coregrafie. E foarte mișto. Acum să fie evenimente, să fie treabă pentru că meseria mea este de cântat. Acum că sunt și influencer, vloger… Am început daily vlog care a început să meargă foarte bine. Sunt lucruri, dar știi cum, veniturile din ziua de azi nu trebuie să vină dintr-un singur loc pentru că se duce acolo și nu mai ai nimic. Așa că dacă câștigi din mai multe părți, și îți face și plăcere, te și pricepi, combini utilul cu plăcutul și atunci este ok”, a declarat Tavi Clonda pentru ego.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan ştia că Reghecampf a înşelat-o de mai multe ori. Ce scuze găsea antrenorul: „Plângea. Îşi cerea iertare!”

Tavi Clonda a precizat că refuză să facă dedicații la petreceri şi că discută înainte de eveniment toate detaliile legate de momentul pe care el îl are la petrecere: „Nu facem cu dedicații din alea. De exemplu, dacă mergem la o nuntă, mirii spun de la început ce vor, ce dansul mirilor vor, dar nu pe loc atunci, că nu suntem lăutari, noi suntem un band complex. Dar așa poate să mai vină cineva să ceară o piesă de-a lui Robbie Williams sau o piesă de-a mea. Mai sunt chestii de genul acesta, dar nu să vină așa cu o atitudine, că până la urmă atitudinea contează foarte și tonul face muzica”.

Citește și: Cătălin Botezatu, chef faraonic la Loft, cu roabe de şampanii Laurent-Perrier şi artificii! Designerul a făcut show alături de o brigadă de milionari VIDEO

„Se poate lucra, dar în principiu vorbim playlisturile înainte cu clienții noștri, cu mirii, cu cei din corporații, și atunci e mai ușor când ajungi acolo să le cânți ce vor ei. Dar suntem destul de maliabili. Eu și în viață sunt destul de maleabil până când cineva depășește măsura. Chiar am cântat piese pe care nu că neapărat nu-mi făcea plăcere, dar nu mi se potriveau foarte bine, dar până la urmă le-am studiat și am cântat. De exemplu am cântat în italiană, am cântat pentru niște miri minunați. Nu prea am vrut inițial, dar au insistat și până la urmă a ieșit foarte bine. Deci se poate vorbi cu mine”, a mai spus Tavi Clonda.