Tavi Clonda, apel pe reţelele de socializare. Artistul cere ajutor: „Mi s-a umflat la coloană”

Tavi Clonda face un apel pe reţelele de socializare, în care cere ajutorul fanilor pentru a-şi rezolva o problemă de sănătate, apărută recent. Artistul nu vrea să meargă deocamdată la medic, speră că va trece în urma recomandărilor.

12 aug. 2022, 17:23
Tavi Clonda, apel pe reţelele de socializare. Artistul cere ajutor: „Mi s-a umflat la coloană”

Tavi Clonda, apel pe reţelele de socializare. Artistul mărturiseşte că zona unde resimte cele mai puternice dureri s-a și umflat, însă cu toate acestea a ales să ceară părerea prietenilor virtuali. De asemenea, soţul Gabrielei Cristea nici nu vrea să audă de controale amănunțite, cum ar fi un RMN.

Tavi Clonda, apel pe reţelele de socializare

De ieri am o durere la spate, cred că am făcut o mișcare greșită sau ceva și mi s-a și umflat în stânga la coloană, acolo la noadă și nu știu ce să iau.

Am făcut o mișcare greșită, am ridicat ceva de la magazin, nu-mi dau seama și de-abia stau în picioare, mă așez, nu pot să dorm. Dacă știți ce să fac, ce să iau. Să nu spuneți de RMN și de altele, că încă nu”, le-a dezvăluit Tavi Clonda fanilor de pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au făcut anunţul după 8 ani de relaţie: „Aveam nevoie de acest timp”

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, anunţ despre al treilea copil

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt topiţi după fetiţele lor, Victoria și Iris, care le umple viaţa, dar şi timpul. Aşa că atunci când cei doi au reuşit să rămână singuri acasă, au făcut tot ce le-a trecut prin cap şi au şi anunţat acest lucru.

Gabi şi Tavi s-au pozat în piscină, iar poza, care a fost postată pe reţelele sociale, a fost însoţită de comentariul „Singuri acasa dupa aproape 5 ani”.

Iar primul gând care le-a trecut prin minte comentatorilor a fost că este prilejul potrivit pentru ca cei doi să lucreze la conceperea celui de-al treilea copil.

Vine bebe 3”, le-a comentat colega Anca Ciota, prezentatoarea știrilor meteo de la Kanal D. Tânăra se află, în momentul de faţă, în concediu maternal. În replică, Gabriela Cristea a reacționat fără să stea prea mult pe gânduri: „Vă așteptăm pe voi cu bebe 2”.