Tavi Clonda, prins cu fosta în parcare de Gabriela Cristea: „M-a invitat să mă duc undeva”

Tavi Clonda, prins cu fosta în parcare de Gabriela Cristea. Cei doi împreună cu fetiţele lor formează o familie frumoasă, cu problemele obişnuite, însă de fiecare dată au reuşit să treacă peste şi să rămână împreună.

28 sept. 2022, 13:58
Tavi Clonda, prins cu fosta în parcare de Gabriela Cristea: „M-a invitat să mă duc undeva”
Tavi Clonda, prins cu fosta în parcare de Gabriela Cristea

Tavi Clonda, prins cu fosta în parcare de Gabriela Cristea. Prezentatoarea şi soţul ei au trecut printr-un moment neplăcut în trecut, când erau la începutul relației, având parte de un episod tensionat.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, terorizată de furnizorul de energie electrică. „Ne mutăm! M-am săturat până peste cap!”

Tavi Clonda, prins cu fosta în parcare de Gabriela Cristea

Când era ziua lui de naștere, Gabriela Cristea i-a făcut o surpriză, i-a cumpărat un tort, însă ea a fost cea surprinsă, în momentul în care voia să-i ofere tortul. L-a întâlnit în parcarea unui mall împreună cu fosta iubită.

Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva, dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai.

Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a povestit Tavi Clonda pentru Impact.ro.