Tavi Clonda s-a testat pentru coronavirus, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel. Rezultatul testului

Tavi Clonda se numără printre vedetele care au intrat în contact cu Marcel Pavel. Fiind unul dintre contacţii artistului, imediat după aflarea faptului că Marcel Pavel are coronavirus, Tavi a mers să-şi facă testul pentru COVID. Soțul Gabrielei Cristea a ţinut să dea vestea pe reţelele sociale.

RomaniaTV.net
20 iun. 2020, 18:43

”Salutare dragilor și mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Vreau să vă spun că deși situația nu este ușoară deloc, eu sunt bine, acasă, testul meu a ieșit negativ. Sunt cu gândul și cu inima la colegii mei de emisiune testați pozitiv. Sunt sigur ca totul va fi bine! Suntem o echipa frumoasă și unită, iar perioada aceasta dificila nu face altceva decât să ne unească și mai mult și să realizam în curand cel mai tare sezon ”Te cunosc de undeva!””, a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Tavi Clonda
 
Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus, lucru care a creat panică în rândul vedetelor care au intrat în contact cu artistul. După ce Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefînescu, Adriana Trandafir şi Alina Puşcaş au fost confirmați pozitiv cu coronavirus, Antena 1 a trimis un comunicat de presă prin care anunță suspendarea filmărilor la emisiunea „Te cunosc de undeva!”.