Tavi Clonda, prima reacție după ce s-a spus despre soția lui, Gabriela Cristea, că a apărut beată în direct: „Vor plăti în fața instanței!”

Tavi Clonda a reacționat după ce s-a spus că soția sa, Gabriela Cristea, ar fi apărut beată în timpul unei emisii live.

31 mai 2023, 22:39
Tavi Clonda, prima reacție după ce s-a spus despre soția lui, Gabriela Cristea, că a apărut beată în direct: „Vor plăti în fața instanței!”
Tavi Clonda, prima reacție despre acuzațiile aduse Gabrielei Cristea

Tavi Clonda sare în apărarea Gabrielei Cristea, după ce s-a spus despre aceasta că ar fi apărut beată la TV. Bărbatul amenință cu instanța.

Acesta a declarat că acuzațiile nu sunt adevărate, mai ales pentru că prezentatoarea nu consumă niciodată alcool. El a adăugat că fapta nu va rămâne nepedepsită și probabil vor acționa în instanță pentru a i se face dreptate vedetei.

Ce pot să zic? E o minciună sfruntată. Un grup care vrea să denigreze vedetele, nu e Gabriela singura. Bineînțeles că nu este nimic adevărat!

Gabriela nu consumă niciodată, nu e cu alcoolul absolut deloc iar despre asta, probabil că vor plăti în fața instanței, habar nu am, încă nu știu ce măsuri se vor lua!”, a declarat Tavi Clonda pentru click.ro.

Soțul vedetei este șocat de faptul că s-a putut lansa o asemenea acuzație în presă.

„Am crezut că timpul ăsta a apus, când se făceau în presă diverse acuzații false…Văd că a revenit. Nu e nimic adevărat! Vom vedea ce vom face în continuare! Deși nu i-a picat bine, Gabriela este ok, iar eu sunt alături de ea în orice!”, a mai spus Tavi Clonda.

Citește și: Tavi Clonda, gest de maidan în fața fanilor săi. „Sunt și eu om, eram nervos”

Potrivit Viperele Vesele, Gabriela Cristea a intrat în emisiune într-o stare avansată de ebrietate.

„Ieri, au început filmările pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces.

Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă – Capriciile Iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate. Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele, starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut și mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou, stârnind, în repetate rânduri, râsetele tuturor.

Citește și: A înşelat-o Tavi Clonda pe Gabriela Cristea? Artistul a răspuns fără ezitare, dar a nuanţat răspunsul

Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei”, au transmis Viperele Vesele pe pagina de Instagram.