Tavi Colen îl face praf pe Alin Oprea de la „Talisman”. „Nu ne împăcăm, nu e de iertat!”

Tavi Colen a declarat că, după ce a cunoscut succesul a fost nevoit să o ia de la zero, fără bani, fără piese, fără nimic din ce a construit cu cei care au făcut parte din trupa "Talisman", pentru că Alin Oprea și-a însușit totul!

28 iul. 2021, 10:00
Tavi Colen îl face praf pe Alin Oprea de la „Talisman”. „Nu ne împăcăm, nu e de iertat!”

Tavi Colen îl face praf pe Alin Oprea de la „Talisman”. Colen a declarat că, după ce a cunoscut succesul a fost nevoit să o ia de la zero, fără bani, fără piese, fără nimic din ce a construit cu cei care au făcut parte din trupa „Talisman”, pentru că Oprea și-a însușit totul!

Tavi Colen îl face praf pe Alin Oprea de la „Talisman”

„Am luat-o, nu de la zero, de la -2. Nu aveam nici scule, nici bani, nici concerte, nici nimic. Și-a luat Alin toate cele, piesele, discurile, numele, tot, am zis hai bine, iați-le, bagă-ți-le undeva. Dar n-a reușit, se pierde totul. De la orice trupă de unde pleacă solistul vocal, este cam gata. Din punct de vedere muzical noi eram ok, puteam să o mai ducem”, a declarat Tavi Colen la Xtra Night Show.

Tavi Colen rupe tăcerea despre fosta căsnicie a lui Alin Oprea: „A cunoscut-o la un spectacol, apoi m-am trezit cu ea în casă”

„Nu ne împăcăm. La noi e o chestie de familie, financiară. Mie mi s-a părut un fel de infracțiune să iei numele, eu am dat numele acela. Și să și premeditezi chestia asta cu ani de zile înainte. Nu că e de neiertat, dar mi se pare urât”, a mai adăugat Tavi Colen.

„Talisman” a fost una dintre cele mai iubite și apreciate trupe din România în urmă cu mai mulți ani. S-a înfiinţat în 1996, însă după o perioadă de succes uriaș s-a produs ruptura dintre Colen și Oprea, cei doi membri principali.