TAXA AUTO 2019. Veşti EXCELENTE, banii intră în conturile românilor luni sau marţi

Luni - marţi, suma transferată pentru taxa de mediu trebuie să se regăsească în conturile românilor, a anunţat Eugen Teodorovici.

RomaniaTV.net
30 mai 2019, 15:24
TAXA AUTO 2019. Veşti EXCELENTE, banii intră în conturile românilor luni sau marţi

TAXA AUTO 2019. Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat joi că, la începutul săptămânii viitoare, cele 700 de milioane de lei care au fost transferate către Fondul de mediu pentru restituirea taxei auto trebuie să se regăsească în conturile românilor.

TAXA AUTO 2019. Veşti bune pentru români! Se restituie taxa de mediu: au fost alocaţi banii

„Astăzi, în Guvern, am avut o propunere de act normativ pentru aprobarea bugetului Fondului de mediu, o rectificare a bugetului Fondului de mediu, pentru a putea transmite cât mai curând, în următoarele zile, către populaţie, suma de 700 de milioane de lei, sumă care a fost săptămâna trecută suplimentată din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului pentru Fondul de mediu. Acum este această procedură tehnică de rectificare a bugetului Fondului de mediu pentru ca această sumă să poată fi trimisă către oamenii care au de recuperat această taxă. (…) Undeva luni – marţi şi cele 700 de milioane de lei trebuie să se regăsească în conturile românilor”, a spus Teodorovici, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

El a adăugat că modul în care a fost gestionată restituirea taxei auto către populaţie va fi unul dintre subiectele analizei aflate în curs cu privire la activitatea ANAF.


loading...