Taximetrist atacat cu un cuțit de către un client, în Cluj

Un taximetrist a fost atacat cu cuțitul de către un client, care ulterior a fugit. S-a întâmplat într-o localitate din județul Cluj.

21 feb. 2021, 13:12
Taximetrist atacat cu un cuțit de către un client, în Cluj
Taximetrist atacat cu un cuțit de către un client, în Cluj

Poliţiştii din Gherla au fost sesizaţi prin 112 că un taximetrist a fost agresat fizic în maşină, cu un cuțit, de către un client. După ce l-a atacat pe taximetrist, clientul agresor a fugit. Incidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DJ109 C, în localitatea Fizeşu Gherlii.

Taximetristul a fost transportat la spital pentru a îi fi acordate îngrijiri de specialitate.

Citeşte şi: Cine e criminalul care şi-a înjunghiat soţia şi apoi s-a sinucis. Bărbatul era patron de magazin cu apucături criminale!

„La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 00.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană care desfăşura servicii de transport persoane în regim de taxi, ar fi fost agresată fizic în interiorul maşinii, cu un obiect înţepător, de o persoană care îi solicitase serviciile. Potrivit celor relatate de apelant, incidentul ar fi avut loc pe DJ109 C, în localitatea Fizeşu Gherlii. Conducătorul autoturismului a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate”, a informat duminică IPJ Cluj.

În urma verificărilor, agresorul a fost identificat. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din municipiul Orăștie. Acesta a fost găsit pe raza municipiului Orăștie din județul Hunedoara.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi: Tragedie la Sibiu! Diana, mama unui băiețel de patru ani, înjunghiată de 20 de ori de fostul iubit. Mesajul cutremurător lăsat de tânără cu câteva minute înainte să moară