Cine e criminalul care şi-a înjunghiat soţia şi apoi s-a sinucis. Bărbatul era patron de magazin cu apucături criminale!

Apar noi informaţii despre criminalul din Iaşi care şi-a înjunghiat soţia şi apoi s-a sinucis. Se pare că bărbatul ar mai fi fost comandat pentru omor în trecut, dar informaţia nu a fost încă confirmată de către anchetatori.

15 feb. 2021, 17:11
Cine e criminalul care şi-a înjunghiat soţia şi apoi s-a sinucis. Bărbatul era patron de magazin cu apucături criminale!
Un bărbat şi-a lovit soţia cu toporul în cap, apoi s-a spânzurat. Caz şocant în Iaşi

Cine e criminalul care şi-a înjunghiat soţia şi apoi s-a sinucis. O femeie de 46 de ani, din Războieni, judeţul Iaşi a fost înjunghiată fără milă, luni, de către omul cu care îşi împărţea viaţa. Victima e în stare critică la spital.

Cine e criminalul care şi-a înjunghiat soţia şi apoi s-a sinucis. Detaliul revoltător care a apărut despre bărbat

Pe fondul unor relaţii tensionate, generate de o acţiune de divorţ, luni, în jurul orei 8, agresorul a aşteptat-o pe soţia sa în faţa magazinului administrat de aceasta. În momentul în care a văzut-o, bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un topor la nivelul capului, iar mai apoi a început să o înjunghie cu un cuţit. Autorul a fost oprit de ţipetele unuia dintre fii, care a apărut la faţa locului.

”După consumarea actelor de o extremă violenţă, autorul s-a retras în mansarda casei sale, unde s-a spânzurat cu ajutorul unei funii, pe o grindă de lemn, Gestui final a fost precedat de încercări repetate de a se înjunghia cu un cuţit”, a transmis Mihaela Apostol, prim procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Citeşte şi: Şoc pentru o familie din Iaşi! Și-a găsit copilul spânzurat din cauza unui mesaj. Miracolul care s-a întâmplat la scurt timp

Vecinii susţin că bărbatul avea zilnic apucături nervoase, bătându-şi şi ameninţându-şi soţia cu moartea. De asemenea, unul dintre locanici spune că agresorul, Stelică Ungureanu (53 de ani), a mai fost condamnat în trecut pentru omor, aceste zvonuri nefiind deocamdată confirmate de către autorităţi.  Femeia a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, având un traumatism cranio-cerebral. Ea este intubată şi ventilată mecanic, fiind în stare de comă.

Un bărbat şi-a lovit soţia cu toporul în cap, apoi s-a spânzurat. Incidentul s-a petrecut în localitatea Războieni din judeţul Iaşi. Potrivit primelor informaţii, cearta dintre cei doi ar fi pornit de la bani.

”Pacienta se află într-o mașină SMURD este intubată și ventilată. A fost găsită de medici în comă cu un traumatism cranio-cerebral. Aceasta este transportată la Spitalul de Neurochirurgie”, a decflarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, potrivit bzi.

Citeşte şi: Un bărbat şi-a lovit soţia cu toporul în cap, apoi s-a spânzurat. Caz şocant în Iaşi