Taximetrist BĂTUT cu sălbăticie după o şicanare în trafic în Dej. Violenţele au fost filmate VIDEO

Violenţe în plină stradă au fost surprinse în oraşul Dej din judeţul Cluj. Un taximetrist a fost snopit în bătaie de mai mulţi indivizi după o şicanare în trafic. Mai multe echipaje de Poliţie au intervenit de urgenţă la faţa locului.

RomaniaTV.net
08 iun. 2020, 13:09
Taximetrist BĂTUT cu sălbăticie după o şicanare în trafic în Dej. Violenţele au fost filmate VIDEO

Conflictul a izbucnit, luni, după o şicanare în trafic începută în zona Colegiului Naţional „Andrei Mureşanu” din Dej.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un taximetrist se opreşte în dreptul unui atelaj pentru a-i atrage atenţia căruţaşului că nu are voie să circule prin acel loc. Şi-au aruncat grele, însă conflictul nu s-a oprit în acel loc, scrie Dejeanul.ro.

Mai apoi, atât şoferul, cât şi două persoane aflate în căruţă au coborât şi a urmat o nouă ceartă în mijlocul drumului. La un moment dat, scandalagiii ies din raza camerelor de supraveghere, însă dupa doar câteva secunde, taximetristul se indreapta grăbit către maşina şi se pune in mişcare, cel mai probabil pentru a-i ajunge din urmă.

Nu dupa mult timp s-au întâlnit din nou pe o altă stradă, unde cearta s-a transformat în bătaie. Taximetristul şi o persoană aflată în căruţă au avut nevoie de îngrijiri medicale

Politiştii fac cercetări în acest moment pentru tulburarea ordinii şi linistii publice. Cei implicaţi în scandal au la dispoziţie 90 de zile pentru a depune plângeri pentru lovire.

„În jurul orei 12.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizaţi printr-un apel 112, cu privire la faptul că pe strada Înfrățirii, din municipiu, are loc un altercație spontană în trafic, între mai multe persoane. Din primele informații este vorba despre un conducător auto care execută servicii de taximetrie și mai multe persoane care se deplasau cu un atelaj hipo. Persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliției municipiului Dej pentru clarificarea aspectelor în care s-a desfăsurat starea conflictuală. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, fapta prevăzută și pedepsită de Codul penal”, au declarat reprezentantii IPJ Cluj, conform sursei citate.

BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA 8 IUNIE. 125 noi cazuri de COVID în ultimele 24 de ore. Numărul îmbolnăvirilor urcă la 20.604