Taximetrist din Harghita BĂTUT şi TÂLHĂRIT de mai mulţi indivizi

Poliţiştii din Harghita caută mai multe persoane care au tâlhărit un taximetrist, în noaptea de miercuri spre joi, în comuna Racu. Atacatorii au fugit după ce l-au lovit pe bărbat cu pumnii şi i-au furat banii dintr-un portmoneu.

RomaniaTV.net
04 apr. 2013, 17:33
Taximetrist din Harghita BĂTUT şi TÂLHĂRIT de mai mulţi indivizi

Un taximetrist a fost agresat, în noaptea de miercuri spre joi, de persoane necunoscute.

Potrivit Mediafax, anchetatorii au stabilit că taximetristul, în vârstă de 43 de ani, de la o firmă din localitate, a luat patru tineri pe care să îi transporte în comuna Racu, iar contravaloarea cursei, 50 de lei, a fost achitată de aceştia chiar de la plecare.

Ajunşi la destinaţie, pasagerii au coborât şi i-au cerut taximetristului să îi aştepte, întorcându-se în fugă după aproximativ 10 minute, urmăriţi de alte câteva persoane. Unul dintre urmăritorii tinerilor l-a lovit pe taximetrist cu pumnul în faţă, ceilalţi i-au sustras 80 de lei dintr-un portmoneu aflat în portieră, apoi au înţepat cu un briceag cele patru anvelope ale autoturismului şi au fugit.

„Poliţiştii au obţinut date şi indicii importante cu privire la autori, în baza cărora au format un cerc de suspecţi şi au stabilit, până la acest moment, participarea directă la comiterea faptei a unuia dintre aceştia, un tânăr de 18 ani din comuna Mădăraş”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, Gheorghe Filip.

Potrivit acestuia, oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze, printre care aceea potrivit căreia tinerii clienţi ai taximetristului şi urmăritorii lor ar fi fost complici la comiterea tâlhăriei.