Taximetrist luat la bătaie de un client. Poliţiştii fac cercetări

Un taximetrist din Cluj a fost bătut unul dintre clienţii pe care îi luase în toiul nopţii de la un club. Tânărul, băut bine, s-a năpustit cu pumnii asupra taximetristului. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

25 aug. 2016, 05:21
Taximetrist luat la bătaie de un client. Poliţiştii fac cercetări

Bărbatul în vârstă de 63 de ani, din Cluj, este taximetrist de şapte ani. Miercuri dimineaţă, acesta a luat doi bărbaţi şi o femeie de la un club din oraş. După ce unul dintre clienţi a vomitat în maşină, taximetristul a refuzat să mai continue drumul până la destinaţie. Enervat la atitudinea şoferului, clientul i-a dat un pumn în faţă. Taximetristul şi-a chemat în ajutor colegii, care, l-au imobilizat pe clientul agresiv până la sosirea poliţiei, potrivit gazetadecluj.ro.

Şoferul de taxi s-a ales cu răni şi a avut nevoie de câteva zile de îngrijiri medicale.Atât bărbatul în vârstă de 63 de ani, cât şi clientul său, au depus plângere pentru săvarșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Poliţiştii fac o anchetă pentru a putea stabili cu exactitate imprejurările în care s-a produs acest incident.

Citeşte şi Cursă de groază pentru un şofer de taxi! A fost sechestrat şi băgat în portbagaj