Detalii şocante în cazul taximetristului găsit mort: A fost legat şi aruncat de viu într-o fântână

Taximetristul din Galaţi dat dispărut a fost găsit mort într-o fântână. Bărbatul a anunţat la dispecerat acum patru zile că a preluat o comandă prin telefonul personal şi a plecat. Nici familia şi nici colegii nu au mai primit nicio veste de la el de atunci. Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/taximetrist-din-galati--dat-disparut-dupa-ce-a-plecat-in-cursa-cu-trei-clienti_55614.html#ixzz2DhZ9V2gQ Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/taximetrist-din-galati--dat-disparut-dupa-ce-a-plecat-in-cursa-cu-trei-clienti_55614.html#ixzz2DhZ9V2gQ Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/taximetrist-din-galati--dat-disparut-dupa-ce-a-plecat-in-cursa-cu-trei-clienti_55614.html#ixzz2DhZ9V2gQ Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/taximetrist-din-galati--dat-disparut-dupa-ce-a-plecat-in-cursa-cu-trei-clienti_55614.html#ixzz2DhZ9V2gQ Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/taximetrist-din-galati--dat-disparut-dupa-ce-a-plecat-in-cursa-cu-trei-clienti_55614.html#ixzz2DhZ9V2gQ Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/taximetrist-din-galati--dat-disparut-dupa-ce-a-plecat-in-cursa-cu-trei-clienti_55614.html#ixzz2DhZ9V2gQ Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/taximetrist-din-galati--dat-disparut-dupa-ce-a-plecat-in-cursa-cu-trei-clienti_55614.html#ixzz2DhZ9V2gQ Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/taximetrist-din-galati--dat-disparut-dupa-ce-a-plecat-in-cursa-cu-trei-clienti_55614.html#ixzz2DhZ9V2gQ a plecat într-o cursă în afara oraşului şi de atunci nu mai ştie nimeni nimic de el. Bărbatul a anunţat la dispecerat că a preluat o comandă prin telefonul personal şi a plecat. Nici familia şi nici colegii nu au mai primit nicio veste de la el.Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/taximetrist-din-galati--dat-disparut-dupa-ce-a-plecat-in-cursa-cu-trei-clienti_55614.html#ixzz2DhZ9V2gQ a plecat într-o cursă în afara oraşului şi de atunci nu mai ştie nimeni nimic de el. Bărbatul a anunţat la dispecerat că a preluat o comandă prin telefonul personal şi a plecat. Nici familia şi nici colegii nu au mai primit nicio veste de la el.Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/taximetrist-din-galati--dat-disparut-dupa-ce-a-plecat-in-cursa-cu-trei-clienti_55614.html#ixzz2DhZ9V2gQ

RomaniaTV.net
30 nov. 2012, 10:54
Detalii şocante în cazul taximetristului găsit mort: A fost legat şi aruncat de viu într-o fântână

Cadavrul taximetristului a fost găsit într-o fântână din Cudalbi, judeţul Galaţi, cu mâinile şi picioarele legate. Cei doi clienţi şi-au recunoscut vina în faţa anchetatorilor iar unul dintre ei este recidivist şi ieşise din închisoare luna trecută.

După o oră de la preluarea cursei, soţia taximetristului a încercat să-l sune pe acesta însă avea telefonul închis.

Bărbatul avea 59 de ani şi lucra de un an şi jumătate la firma de taximetrie. Familia spune că nu avea duşmani şi că nu ştiu cine i-ar fi putut face rău.

Luni după-amiază, acesta a preluat o comandă prin telefon şi a plecat împreună cu doi clienţi spre localitatea Cudalbi. Înainte de a pleca, taximetristul a anunţat dispeceratul, dar şi familia unde pleacă.

După 2 ore nu a mai avut semnal la telefon şi nu a mai putut fi contactat. Cum nu a mai revenit din cursă, familia dar şi taximetriştii i-au anunţat dispariţia la poliţie.

Oamenii legii l-au dat în urmărire generală, iar maşina în consemn la frontieră. Bărbatul nu avea mai mult de 100 de lei asupra lui. În schimb, conducea o maşină nouă, proprietate a firmei de taximetrie.