Taximetristul povesteşte scena violului: Parcă dăduse diavolul peste ea. Striga „Iubire, iubire…”

Nicolae Stan, taximetristul violat din Tulcea, a afirmat, la România TV, că nu a recurs la violenţă împotriva agresoarei sale pentru a nu fi acuzat el ulterior de viol sau de agresiune. "M-a pus să-i fac sex oral, dar după 10-15 minute de chin, n-am avut nimic în erecţie. Nici măcar picioarele", a spus Stan.

RomaniaTV.net
26 aug. 2012, 18:57
Taximetristul povesteşte scena violului: Parcă dăduse diavolul peste ea. Striga „Iubire, iubire…”

Stan a precizat că a ajuns în locuinţa Luminiţei Perijoc după ce dispeceratul de taxi a anunţat că se caută un taximetrist care să facă nişte comisioane pentru o femeie operată. Stan a făcut nu mai puţin de trei asemena comisioane în ziua respectivă. „Domnişoara Luminiţa s-a purtat foarte normal, mi-a plătit pentru seminţe, mere, nişte pastile, Dunhill albastru şi nişte băutură alcoolică, nişte vin. Mi s-a părut o femeie foarte inteligentă, intelectuală – asculta muzică uşoară”, a spus taximetristul.

Calvarul lui Stan a început la a patra vizită. „Acum asculta manele, nu mai purta halatul. Era într-un maieu, cu sânii mai la vedere. Am fost tras de mână, a scos cuţitul de la spate şi mi-a spus ‘În seara asta vei fi sclavul meu’. Eu i-am spus ‘Lasă-mă să fac un duş, să facem ceva ca oamenii majori’, dar când mi-a tras pantalonii jos şi mi-a văzut bărbăţia parcă a înnebunit, a dat diavolul peste ea„, a relatat taximetristul chinurile prin care a trecut.

M-am speriat şi eu. Am citit şi eu câteva cărţi la viaţa mea, m-am temut să nu mă omoare„, a spus Stan. Întrebat de ce nu a reacţionat, taximetristul a spus că avea şi alte temeri decât iminenta siluire. „În situaţia mea, să-mi apăr orgoliul de bărbat şi să pun mâna pe un scaun şi să-i dau cu el în cap… Mă credea pe mine organele de poliţie că eu, ţigan, am fost violat?”, este dilema care îl frământă pe bărbat.

Înaintea tentativei de viol, Stan a fost supus la perversiuni sexuale. „M-a pus să-i fac sex oral şi după aia m-a trântit pe pat în dormitor. După 10-15 minute de chin, n-am avut nimic în erecţie, nici măcar picioarele”, s-a lamentat Nicolae Stan care pune disfuncţia erectilă temporară pe seama prezenţei lamei cuţitului în zona gâtlejului. În faţa acestui obstacol neprevăzut, Luminiţa a devenit mai concesivă permiţându-i victimei să meargă la baie pentru un duş şi promiţând să renunţe la cuţit.

Stan a folosit momentul de respiro pentru a încerca să fugă, dar a fost interceptat de bacanta dezlănţuită exact când încerca să deschidă uşa de la intrare. „M-am trezit cu ea în spate, m-a lovit cu cuţitul în mână şi după asta în cap. Eu i-am zis: ‘M-ai tăiat’. Ea mi-a zis: ‘Ţi-am zis că nu glumesc’. Am împins-o, am fugit în bucătărie şi m-am încuiat acolo. De acolo am sunat la 112. Când a venit poliţia, a deschis uşa în costumul lui Eva şi a insultat organele de poliţie”, a spus Nicolae Stan care a fost scos din bucătărie de către poliţişti, în timp ce Luminiţa îi striga „Iubire, iubire, vino încoace”.

Întrebat cum îşi explică pornirile lubrice pe care le-a stârnit agresoarei, Stan are o motivare: „N-arăt chiar pierdut sau că sunt un cadavru. Am făcut şi eu sport la viaţa mea”. De asemenea, el a exclus impotenţa cronică drept cauză a disfuncţiei erectile. „Am o soţie şi trei copii. Copiii ăştia nu au venit natural, că a umbrit-o Dumnezeu pe soţia mea. Încă mai pot, sunt în putere”, spune tânărul de 34 de ani.

Calvarul lui încă nu s-a terminat, acum fiind ţinta ironiilor prietenilor săi. „Am trecut de chestia asta, am ajuns o vedetă TV şi mă simt extraordinar de bine, dar lumea vorbeşte fără să ştie cum e să fii cu un cuţit la gât şi cu o nebună care urlă de se aude tot blocul (…) Cu un cuţit la gât, nu poţi să faci nimic, poate să fie şi miss România”, mărturiseşte victima.

Situaţie incredibilă, desprinsă parcă dintr-un scenariu hollywoodian, trăită de un taximetrist din Tulcea. Omul a fost violat şi apoi înjunghiat de o clientă. Totul pentru că femeia, ameţită de alcool, l-a asemănat cu bărbatul visurilor ei pe care-l căuta de mai multă vreme pe internet.

Pentru Nicolae, un taximetrist din Tulcea, ziua de muncă începuse banal. Seara, totul avea să se schimbe şi asta din cauza unei cliente care….l-a plăcut prea mult. Aflată la domiciliu, femeie a sunat la firma de taxi pentru a i se face nişte cumpărături. Ulterior, a repetat aceeaşi comandă: o sticlă cu vin. Taximetristul a fost acelaşi: Nicolae. La a 3-a comandă însă, totul s-a transformat într-un scenariu de filme americane.

„La care mi-a zis că în seara asta voi fi al ei. A scos un cuţit de la spate şi sub ameninţarea cuţitului m-a forţat să facem dragoste”, a povestit taximetristul.

Taximetristul a încercat să-şi calmeze clienta înfocată, dar în zadar.

„Am fost dezbrăcat, am fost condus în dormitor şi de-acolo s-antâmplat ce s-antâmplat. Treaba era cum era, eu nu puteam să întreţin relaţii sexuale pentru că eram sub ameninţarea cuţitului”, a declarat taximetristul.

Supărată că taximetristul nu s-a dovedit un amant desăvârşit, tânăra de 30 de ani l-a pedepsit cu mai multe lovituri de cuţit.