Taylor Swift ar putea juca rolul cântăreţei Joni Mitchell într-un film

Tânăra vedetă country Taylor Swift este în negocieri pentru a interpreta rolul cântăreţei Joni Mitchell, în ecranizarea cărţii "Girls Like Us", despre generaţia din care a făcut parte veterana muziciană canadiană, alături de Carly Simon şi Carole King.

RomaniaTV.net
21 apr. 2012, 12:54
Taylor Swift ar putea juca rolul cântăreţei Joni Mitchell într-un film

Filmul va fi o adaptare a cărţii „Girls Like Us: Carole King, Joni Mitchell, Carly Simon-and the Journey of a Generation”, scrisă de Sheila Weller, ce prezintă carierele celor trei legendare artiste, a anunţat Variety, citată de contactmusic.com.

Actriţa Alison Pill, care a jucat recent rolul Zeldei Fitzgerald în filmul „Miezul nopţii în Paris” de Woody Allen, ar fi fost de asemenea la o audiţie pentru rolul lui Carole King.

Filmul „Girls Like Us”, a cărui producţie va începe probabil în acest an, va fi regizat de John Sayles.

Cântăreaţa americană de country Taylor Swift, care se bucură de un mare succes la numai 22 de ani, a mai apărut în comedia romantică „Valentine’s Day” şi a dat voce unui personaj din animaţia „Lorax: Protectorul pădurii/ Dr. Seuss’ The Lorax”, însă a ratat recent obţinerea rolului lui Eponine în „Les Miserables”, pentru care a fost la o audiţie la Londra.