Te-ai născut joi? Ai mult success în viaţă! Ce calităţi ai în funcţie de ziua ta de naştere

Contează anul, luna și chiar ziua în care v-ați născut. Nu este nimic întâmplător în această lume, așadar calitățile unei persoane sunt dezvăluite în funcție de ziua de naștere a fiecăruia, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
18 iul. 2015, 10:44
Te-ai născut joi? Ai mult success în viaţă! Ce calităţi ai în funcţie de ziua ta de naştere

Cei care s-au nascut luni

Sunteti sub influenta Lunii si Neptun. Aveti o intuitie puternica, sunteti sensibili si aveti multa imaginatie. Ziua de luni se imbina armonios cu ziua calendaristica de nastere de 2, 7, 11, 16, 20, 25 sau 29.
Persoana sociala, care stie sa comunice bine cu mai multe persoane. Va place sa lucrati in mass-media – ziare, radio, televiziune si de asemenea in politica. Sunteti iubitori de mancare buna si ati putea avea probleme cu greutatea. Va puteti dezvolta intuitia si vedeti dincolo de timp si spatiu.

Cei care s-au nascut marti

Aveti o energie de foc din partea lui Marte. Sunteti o fire vibranta si energica, care adora sa faca miscare. Simtiti o afinitate naturala pentru sport si puteti progresa in acest domeniu. Chiar daca nu faceti activitati sportive, va pastrati o conditie fizica buna. Marte aduce energie si capacitatea de adaptare si ambitii mari.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO