„Te bat în cuie ca pe Iisus!”. Cele mai TARI ameninţări ale interlopilor

Interceptările anchetatorilor aartă că interlopii folosesc o mulţime de ameninţări ingenioase, pentru intimidare.

13 apr. 2014, 11:25
„Te bat în cuie ca pe Iisus!”. Cele mai TARI ameninţări ale interlopilor

Te voi bate în cuie ca pe Iisus!” este doar una din ameninţările cu care îşi intimidează interlopii victimele. Cu astfel de cuvinte reuşesc aceştia să-i sperie pe oameni şi să obţină ceea ce vor. Interceptările anchetatorilor care i-au băgat în închisoare scot la iveală o mulţime de ameninţări care ar îngrozi chiar şi un mafiot.

Campioni la ameninţări sunt fraţii Cămătaru. Nuţu obişnuia să se folosească de urşii şi de leii lui ca să îşi intimideze victimele. „Să te pregăteşti! Te voi bate în cuie ca pe Iisus!” sau „Dacă nu-ţi crăp capu’ în două, tu vrei să mă bagi în pământ pe mine? Dă-mi, bă, banii!„, aşa îşi „alinta” Nuţu Cămătaru clienţii.

Citeşte şi Senseiul lui Nuţu Cămătaru, 11 ani de închisoare. Îşi punea victimele să-şi sape mormântul

Nici fratele său nu e mai prejos. Sile Cămătaru are şi el ameninţarea în sânge. „Băi, trebuie bătuţi toţi, mă. Nu trebuie iertat niciunul, ca să ştii. Ai înţeles? Şi pe urmă vedem noi care e treaba„, aşa sună sfaturile pe care Sile i le-a dat unui partener.

Sorin Udrea, băiatul rău al Timişoarei şi şeful unei grupări periculoase din oraş are acelaşi tip de comportament.”L-am aruncat din maşină, l-am aruncat jos pe ţigan. Nu a vrut să îmi dea cheia, i-am luat cu japca cheia din mână„, este o bucată dintr-o conversaţie a membrilor clanului.

Aspru la vorbe este şi Stelian Pârvu, cunoscut drept Ste. Strategiile sale de răzbunare sunt înfiorătoare: „Acum mă duc şi văd unde doarme şi bag benzină pe sub uşă şi le dau foc în casă„.