TE CUNOSC DE UNDEVA 15 octombrie 2022. Câştigător surpriză, dar Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras toate privirile

Andreea Bălan și Alina Pușcaș s-au pregătit, din nou, până în cele mai mici detalii de o seară de show incendiar. Vedetele au atras toate privirile în ținutele demn de de cea de-a șasea gală.

15 oct. 2022, 20:36
TE CUNOSC DE UNDEVA 15 octombrie 2022. Câştigător surpriză, dar Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras toate privirile

Te cunosc de undeva 15 octombrie 2022. Feli și Nicolai Tand au câștigat a șasea ediție. Deși nu au strâns cele mai multe puncte de la jurați și nici de la restul concurenților, Feli și Nicolai Tand l-au convins pe Aurelian Temișan că merită primul loc în această seară. Transformarea lor în The Blues Brothers le-a adus aplauze la scenă deschisă și i-a dus astfel, în fruntea clasamentului.
„Știu că e râvnit, e foarte râvnit. Știu că nu mai am ocazia până la finalul sezonului să îl acord, deși poate îmi doresc să îl mai acord, dar mai am două colege absolut minunate care pot face acest lucru”, și-a început el discursul,

„Așadar, în această seară, eu am ales un cumplu imediat după ce au terminat toate opt de cântat (…) Aceste 100 de puncte se dau și eu le acord în seara aceasta pentru că am senzația că cei care vor primi astăzi au făcut mai mult decât tot ceea ce puteam eu să sper că pot face”, a mai adăugat acesta.

„Poate în următoarele emisiuni vor fi și mai buni decât în seara asta, poate îi vor mobiliza și îi vor face să dea mai mult, dar în seara asta 100 de puncte pleacă direct la Tand și Feli”, a concluzionat juratul.

„Nu știu dacă Nicolai poate face mai mult decât în seara asta, dar dacă poate înseamnă că, în sfârșit a început să se descopere pe el. Bravo! Felicitări!”, a mai spus Aurelian Temișan

„Niciodată nu aș fi crezut că eu o să reușesc să învăț să cânt. Sunt atât de paralel cu muzica. Numai ideea că încep să mă simt bine cât de cât sunt tare bucuros”, a spus Nicolai Tand după ce a aflat că ei sunt câștigătorii ediției a șasea Te cunosc de undeva! sezonul 18.

Cum arată clasamentul în cea de-a șasea gală Te cunosc de undeva! sezonul 18 din 15 octombrie 2022:

LOCUL 1: Feli și Nicolai Tand

Locul 2: Connect-R și Shift

Locul 3: Eliza și Cosmin Natanticu

Locul 4: Emilian și WRS

Locul 5: Sore și Emma de la Zu

Locul 6: Jo și Liviu Teodorescu

Locul 7: Emi și Cuza

Locul 8: Rona Hartner și Johny Romano

 

TE CUNOSC DE UNDEVA 15 octombrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș s-au pregătit, din nou, până în cele mai mici detalii de o seară de show incendiar. Vedetele au atras toate privirile în ținutele demnde de cea de-a șasea gală.

TE CUNOSC DE UNDEVA 15 octombrie 2022. Ca de fiecare dată, Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras toate privirile cu ținutele lor fără cusur, care le complimentează silueta. Prezentatoarea și jurat show-ului transformărilor au strălucit în platoul emisiunii, așa cum și-au obișnuit admiratorii.

Andreea Bălan și Alina Pușcas s-au gătit, cum se cuvinte, pentru o nouă seară de show. Ținutele lor de gală au fascinat și nimeni nu și-a mai putut lua ochii de la ele.

Carmen Harra, previziuni pentru 2023: „Vine dezastrul, proteste uriaşe în toată lumea, prăpăd social şi în România”

Prezentatoarea show-ului transformărilor a optat pentru o rochie neagră petrecută, cu decolteu adânc și un detaliu inedit. În zona pieptului, piesa vestimentară superbă a Aline Pușcaș a surprins cu un rever plin de pietre strălucitoare ce a atras, cu siguranță privirea tuturor.

În același timp, Andreea Bălan a ales o ținută mai colorată, în stilul caracterisitic. Jurata Te cunosc de undeva! a mizat pe o apariție îndrăzneață într-o rochie roz puternic. Decolteul adânc, dar și crăpătura înaltă de pe picior i-au complimentat trupul armonios.

De asemenea, ambele vedete au purtat accesorii demne de o seară de spectacol, așa cum numai la Te cunosc de undeva! poți întâlni.

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

Criza vârstei a doua. Ce se întâmplă cu femeile şi bărbaţii, după 45 de ani. Diferenţa dintre sexe: „Ajungem să ne purtăm ca nişte copii”

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party.