Te cunosc de undeva 17 septembrie 2022. Emi şi Cuza, speriaţi pentru că trebuie să cânte în arabă: „Mi se rupe limba numai ca să pronunţ numele”

Te cunosc de undeva 17 septembrie 2022. După ce în primul sezon au făcut senzaţie cu o piesă în chineză, ruleta a decis ca de această dată să le testeze cunoştinţele la limba arabă lui Emi şi Cuza, oferindu-le personajul Hussain Al Jassmi. Piesa şi o piesă care a cucerit topurile din întreaga lume - Boshret Kheir.

16 sept. 2022, 13:11
Te cunosc de undeva 17 septembrie 2022. Emi şi Cuza, speriaţi pentru că trebuie să cânte în arabă: „Mi se rupe limba numai ca să pronunţ numele”
Te cunosc de undeva 17 septembrie 2022

Te cunosc de undeva 17 septembrie 2022. O nouă seară incendiară se anuntă, sâmbătă, la Antena 1, iar vedetele sunt pregătite să ofere un show de neuitat. Echipa formată din Cuza şi Emi au nimerit un personaj extrem de dificil de imitat, din punct de vedere al limbii.

Citeşte şi: Alina Pușcaș, schimbare radicală de look. Prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva și-a uimit fanii. FOTO

Te cunosc de undeva 17 septembrie 2022

Aceştia au de interpretat o piesă care a cucerit topurile din întreaga lume, Boshret Kheir, cântată de Hussain Al Jassmi. „Mi se rupe limba numai ca să pronunţ numele!”, a declarat amuzat Pepe atunci când a trebui să îi prezinte pe cei doi pe scena transforming show-ului de la Antena 1.

La antrenamente, Emi şi Cuza au completat: „Proşti noi, că am arătat că ştim chineză. Am arătat că putem, că nimic nu ne opreşte şi… uite ghinion! Chineza a fost uşor de învăţat, a fost lux pe lângă asta! Patru pagini de versuri diferite, în arabă! Ne e groază doar când ne gândim!”.

Şi profesoara de canto, Crina Mardare, s-a arătat de-a dreptul impresionată de „norocul” de la ruletă al băieţilor: „M-a apucat râdul când am văzut ce au primit! Cum au ei şansa să primească asemenea piese…”.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Ce sumă primeşte Andreea Bălan la „Te cunosc de undeva”

Andreea Bălan este una dintre cele mai bine plătite jurate de la „Te cunosc de undeva”. Pentru o singură ediție, în anii trecuți, primea 2.000 de euro pe o singură ediție. Având în vedere că sezonul avea, cel puțin, 15 ediții, cântăreaţa pleca acasă cu 30.000 de euro.

Andreea Bălan a fost înlocuită la masa juriului emisiunii Te cunosc de undeva de Mihai Petre, fost jurat la Dancing on Ice. Rolul lui a fost același ca al Andreei Bălan, acela de a juriza prestația concurenților din punct de vedere al coregrafiei.