TE CUNOSC DE UNDEVA 2014. Lora a făcut show EROTIC, iar Pepe s-a unduit ca niciodată în pielea Lorei VIDEO

TE CUNOSC DE UNDEVA 2014. Lora a oferit un moment extrem de sexy şi senzual în ediţia de sâmbătă a show-ului Te cunosc de undeva. Blonda a intrat în pielea cunoscutei Kylie Minogue şi i-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

RomaniaTV.net
04 oct. 2014, 21:16

TE CUNOSC DE UNDEVA. Lora a avut de interpretat personajul Kylie Minogue şi piesa „Slow” şi i-a ieşit cum nu se poate mai bine. Reacţia juraţilor şi a celorlalţi concurenţi a fost de uluire şi toată lumea a cerut un „bis”, dar frumoasa blondă i-a lăsat să-şi pună pofta-n cui.

Momentul „ultra erotic” al Lorei poate fi văzut AICI

TE CUNOSC DE UNDEVA. Pepe, în schimb, a trebuit să intre chiar în pielea Lorei şi să interpreteze melodia „Puişor”. Ceea ce nu ar fi fost atât de complicat, dacă nu ar fi avut şi o coregrafie complexă, căreia i-a făcut, însă, faţă cu brio. Singura scăpare a fost când, purtat de instinct, latino-loverului muzicii româneşti i-a alunecat mâna pe coapsa uneia dintre membrele ansamblului de balet care l-a acompaniat.

Uite cum s-a descurcat Pepe în pielea Lorei AICI

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Cei opt campioni ai transformărilor totale au pregătit timp de o săptămână noi personaje pe care le-au imitat cu talent, umor şi dezinvoltură sâmbătă, 4 octombrie, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Anda Adam a cântat în travesti precum Marc Antony, CRBL a trebuit să pară mic şi uscat în rolul lui Pharrell Williams.

Foto: PR Antena 1
 
 
TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Rona Hartner a fost Adrian Minune şi a cântat, în ţigăneşte, acompaniată de un taraf. Pepe s-a unduit pe ritmurile piesei “Puişor”, precum Lora, colega sa pe care a trebuit să o imite, iar Maria Buză s-a transformat în Elena Cârstea, iar momentul ei impecabil i-a adus şi maximum de puncte (câte 12 din partea celor patru juraţi şi câte 5 din partea tuturor celorlalţi concurenţi).
 
 
FABULOASA transformare a Mariei Buză, AICI
 
TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE: Florin Ristei a face travestiul său suprem, când a cântat precum Madonna, o artistă pe care nu o place deloc, hitul acesteia, “Like a Virgin”, iar lui Jorge i-a dat uşoare bătăi de cap engleza pe care o cântă Shaggy în piesa “Hey, Sexxy Lady”.
 
Invitatul special al acestei ediţii a fost Sore care va cânta şi dansat precum Michael Jackson, pe acordurile piesei “Billie Jean”. De asemenea, fetele de la Blondy au urcat sâmbătă seara pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, însă imitate de doi campioni ai travestiurilor – Jorge şi Florin Ristei.