TE CUNOSC DE UNDEVA 2017. Câştigător surpriză în prima ediţie

TE CUNOSC DE UNDEVA a revenit şi în 2017, iar prima ediţie, de sâmbătă seară, a adus un câştigător surpriză.

RomaniaTV.net
19 feb. 2017, 07:07

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017. Sore a intrat în pielea Vioricăi de la Clejani în prima ediţie a sezonului XI de la „Te cunosc de undeva” şi a avut alături un taraf care a ajutat-o. Show-ul a fost de nota 10, cu toate că Sore a mărturisit că a fost prima oară când a cântat muzică lăutărească.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017. Ruby a revenit la Te cunosc de undeva şi în prima ediţie din 2017 a cântat melodia interpretată de Lady Gaga – „Million reasons”. Artista rămâncă a încercat să intre cât mai bine în pielea cântăreţei extravagante şi a îmbrăcat o rochie cu imprimeu floral, transparentă, care a lăsat să i se vadă lenjeria intimă. La capitolul cântat, însă, Ruby nu prea s-a descurcat.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017. Cuza, de la „Noaptea Târziu”, a făcut show în pielea lui George Michael, iar Biu Marquetti a intrat într-un rol destul de dificil şi a cântat „Sweet Like Cola”, a lui Lou Bega.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017. Bianca Sârbu a avut parte de o provocare de zile mari. Concurenta s-a transformat în Elli Kokkinou și a cântat piesa „De ginete”, una dintre cele mai cunoscute piese grecești! Iar Max Dragomir a surprins pe toată lumea cu un show aproape de original pe „Party like a russian” a lui Robbie Williams.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017. Anda Adam, aflată la a patra participare la Te cunosc de undeva, a adus pe scenă un moment din varietăţile TV de altă dată, intrând în pielea Stelei Popescu, iar Alex Vasilache, debutant în emisiune, a interpretat-o pe Tina Turner.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu formează din nou un „cuplu” la Te cunosc e undeva. Şi au fost spectaculoși, ca de fiecare dată, şi în debutul celui de-al unsprezecelea sezon al emisiunii. Atât de spectaculoşi, încât au câştigat prima ediţie, cu toate că au avut nişte personaje… atipice: Lupul Titi şi Căpriţa Rada, din filmul „Mama”, de Elisabeta Bostan.

Uite aici originalul, dacă vrei să ştii ce au avut de făcut Vârciu şi Andrei de la Alb Negru: