TE CUNOSC DE UNDEVA 2017: Cine vor fi concurenţii noului sezon. Surprize mari!

Pregătirile sunt în toi pentru noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, care va începe în această toamnă la Antena 1. Prezentatori vor fi aceiaşi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, la masa juriului vor sta Andrei Aradits, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan, însă concurenţii vor fi alţii.

RomaniaTV.net
07 aug. 2017, 13:40

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017: Au început filmările pentru noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, care va fi difuzat din toamnă, probabil la sfârşitul lunii septembrie. Şi de această dată telespectatorii vor avea parte de concurenţi noi şi vechi care vor încerca să-şi surprindă fanii cu vocile lor, dar şi cu apariţii de zile mari.

Ca de obicei, vom vedea câțiva obișnuiți ai emisiunii, dar și concurenți noi. De exemplu, CRBL, unul dintre componenţii trupei Simplu, care a şi câştigat primul sezon al emisiunii, în 2012, şi care face parte din juraţii de la Next Star. Apoi, Lidia Buble, care a mai participat în sezonul de primăvară din 2015, sau Cezar Ouatu, care a participat în sezonul opt al emisiunii. Şi despre Pepe umblă vorba că va reveni în emisiune, după ce a făcut show în sezoanele trei, patru şi şase, scrie Click.

Alături de aceștia, sunt șanse mari să-l vedem pe Alin Pascal, fiul interpretei de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa. O adevărată surpriză pentru telespectatori ar putea fi Ramona Bădescu!