TE CUNOSC DE UNDEVA 2017: CRBL îi aruncă lui Pepe în faţă apa dintr-un pahar. Alina Puşcaş i-a despărţit

Pepe și CRBL vor deschide ediția de sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 20.00, a show-ului “Te cunosc de undeva!”, cu un moment special, în cadrul căruia îi vor imita pe Ștefan Bănică și Cabron, cu hit-ul “La masa mea”.

02 dec. 2017, 11:14

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017 update: CRBL a câştigat ediţia de sâmbătă seară.

La finalul cântecului, Pepe va fi luat prin surprindere de prietenul său, CRBL, care îi va arunca în față apa din paharul de pe masă.

“Nu aveam de gând să-i arunc apa direct în față, am vrut să ajungă mai mult pe haine, dar așa a ieșit”, explică CRBL.

Cum a reacționat Pepe la gestul lui CRBL, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Anda Călugăreanu, Fuego, Joe Cocker, Grasu XXL și Amy Winehouse, pe aceeași scenă, la „Te cunosc de undeva!”

Însoțită pe scenă de tot baletul “Te cunosc de undeva!”, Adriana Trandafir se va transforma în Rada, personajul principal al filmului muzical “Șatra”, interpretat magistral de Svetlana TomaCezar Ouatu va imita un inventator al manelei pop din anii ’80, liderul și vocalistul formației Azur, Nelu Vlad, pe când Julie Mayaya va interpreta “What About Us”, un recent hit semnat Pink.

Sebastian Muntean va cânta în travesti precum regretata Amy WinehouseAlin Pascal va fi pentru o seară un colos al muzicii din toate timpurile, Joe CockerRamona Bădescu va întruchipa o glorie a muzicii latino, Gloria Estefan, în timp ce Anisia Gafton va interpreta o melodie foarte sensibilă, transformată într-o artistă foarte iubită, Anda Călugăreanu.

După ce l-a chinuit cu tot felul de personaje și de travestiuri, ruleta l-a răsplatit sâmbăta aceasta pe CRBL cu un artist pe placul său, Grasu XXL, iar Lidiei Buble i l-a oferit spre imitare pe Paul Surugiu, alias Fuego, un interpret pe care aceasta îl admiră foarte mult.

Deschiderea show-ului îi va aparține lui Pepe, invitatul permanent al acestui sezon care, de data aceasta, îl va avea ca partener de scenă pe CRBL. Cei doi se vor transforma în Ștefan Bănică și Cabron și vor cânta hit-ul “Cine stă la masa mea”.

Cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan transformările acestei seri, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.