Te cunosc de undeva 29 aprilie 2023 LIVE: Premieră, ce concurenţi au luat punctajul maxim

Premieră în istoria Te cunosc de undeva! Cine sunt concurenţii care au obţinut cel mai mare punctaj acordat vreodată.

29 apr. 2023, 15:41
Te cunosc de undeva 29 aprilie 2023 LIVE: Premieră, ce concurenţi au luat punctajul maxim

Te cunosc de undeva 29 aprilie 2023 LIVE: Ajuns deja la al 19-lea sezon, tranforming show-ul Te cunosc de undeva! bifează în ediţia difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, o nouă premieră. Una dintre transformările propuse de ruletă pentru această ediţie a reuşit să convingă nu doar toţi juraţii să acorde punctaj maxim, ci şi concurenţii să ofere, la unison, cele 5 puncte de care dispun.

Mădălina Crețan, dezvăluiri emoționante la șase luni de la moartea lui Nosfe: „Nu știu cum să mă transform în celălalt părinte”
„În istoria Te cunosc de undeva!, acesta este punctajul maxim care ar fi putut fi obţinut într-o gală de un concurent sau de un cuplu de artişti! Este prima oară când se întâmplă asta!”, a anunţat Pepe, după ce artiştii şi-au acordat între ei, cele 5 puncte. Astfel, una dintre cele 8 transformări va fi punctată cu câte 12 puncte de fiecare dintre cei cinci juraţi ai show-ului şi cu câte 5 puncte de fiecare dintre colegii lor.

Te cunosc de undeva 29 aprilie 2023 LIVE: Cine sunt artiştii care au reuşit să îşi adjudece în palmares o asemenea reuşită, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1

Până atunci, aceştia îşi pot vota în continuare transformarea favorită pentru Premiul de Popularitate, acordat în marea finală.  După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva 29 aprilie 2023 LIVE: Ruleta le-a jucat feste Codruţei şi lui Valentin Sanfira! Valentin: „Am avut un şoc când am aflat!”

Ruleta le-a jucat feste Codruţei şi lui Valentin Sanfira. Valentin: „Am avut un şoc când am aflat!” Chiar dacă nu le-a mai adus o piesă în engleză şi nici hip hop sau un alt gen muzical care să-i încurce, a găsit totuşi ceva care să le pună beţe în roate: pentru Valentin un travesti, iar pentru Codruţa, transformarea într-o bună prietenă.

Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 6 ani de relaţie. Mii de mesaje de la fani

Ruleta le-a jucat feste Codruţei şi lui Valentin Sanfira la Te cunosc de undeva! Valentin: „Am avut un şoc când am aflat!”
„O să am plete în vânt, o să moară Cleante după mine!”, a glumit Valentin atunci când a aflat că amândoi se vor transforma în Diana Matei şi vor fi acompaniaţi chiar de către taraful Cleante, condus de soţul artistei. „Am fost atât de încântaţi şi totodată foarte uimiţi!”, a dezvăluit Codruţa, în vreme ce Valentin a completat: „Numai că eu am avut un şoc când am aflat că trebuie să cânt pe voce de cap!”. Cum s-au descurcat cei doi, dar şi ceilalţi concurenţi ai sezonului 19 Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă a transforming show-ului, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus DA magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.