Mădălina Crețan, dezvăluiri emoționante la șase luni de la moartea lui Nosfe: „Nu știu cum să mă transform în celălalt părinte”

Au trecut luni de zile de când Nosfe, solistul de la Șatra Benz, a murit 37 de ani. Mădălina Crețan, soția lui, a vorbit recent despre cum s-a schimbat viața ei după tragedie.

29 apr. 2023, 15:26
Mădălina Crețan, dezvăluiri emoționante la șase luni de la moartea lui Nosfe: „Nu știu cum să mă transform în celălalt părinte”

Mădălina Crețan a suferit enorm după moartea soțului ei și s-a văzut nevoită să-și crească singură fetița și să țină loc și de mamă și de tată pentru ea.

„Noțiunea de părinte singur, pentru mine, e împărțită în mai multe categorii: Cei care cred că sunt singuri, cei care sunt singuri cu adevărat, cei care sunt într-un cuplu, dar, de fapt, tot singuri. Mai sunt și cei care sunt 50% singuri… eu cred că sunt 50% singură. E foarte adevărat că nu mă limitez la cei doi părinți și mă duc către societate, cu referiri la bunici, profesori, unchi, mătuși ș.a.m.d. Atunci, părerea mea despre singurătatea în a-ți crește copilul este să asculți mult, ca la sfârșit decizia să o iei în funcție de ceea ce simți. Eu nu m-am regăsit cu ajutorul de specialitate în ceea ce privește problemele pe care le avem în viață. Mi s-a dovedit în această perioadă, de când soțul meu a decis să părăsească această lume, că ajutorul unui specialist a contat extraordinar. Atunci, am ales să ascult un specialist, să mă ghidez într-o direcție constructivă”, a spus Mădălina Crețan pentru DCnews.

Citește și Mădălina Crețan, dezvăluiri cutremurătoare. Cine e de vină pentru moartea lui Nosfe: „L-a stresat, l-a supărat, poate din aceste motive i-a bătut inima mai tare”

Nu a reușit încă să depășească în totalitate șocul trăit și se luptă zi de zi cu ea însăși să fie mai puternică pentru copilul ei. „Îmi este în continuare îngrozitor de greu, mai ales când trebuie să iau o decizie. În mod evident, decizia o iei singur, ca și părinte, chiar dacă primești sfaturi, asculți și vorbești și-mi este extraordinar de greu pentru că lipsa tatălui există, ea este acolo și atunci îmi este foarte greu pentru că nu știu cum să mă transform în celălalt părinte”.

”Se merge pe ideea de transformare din ceea ce ești în ceea ce ar trebui să fii pentru copilul pe care-l ai, dar această transformare implică mai multe tipuri de elemente care converg în a crea un climat armonios în interiorul familiei rămase, dar și de a crea o formă de autoritate nouă”, a intervenit psihologul Radu Leca.

Citește și Fiica lui Nosfe a presimțit moartea artistului. Mădălina Crețan, noi dezvăluiri: „În seara în care s-a întâmplat, era acasă”

Întrebată despre autoritatea parentală, Mădălina Crețan a mărturisit că și-ar fi dorit ca autoritatea să fie la soțul său, dar acesta nu a reușit să o facă, fiind foarte blând, astfel că autoritatea a trebuit să fie ea. Însă, acum, lucrurile s-au schimbat: ”Trebuie să mă impun cu mult mai multă grijă”. ”Recunosc că am ales cumva să comunic mult mai mult și să mă bazez pe puterea de înțelegere a copilului meu”, a adăugat soția regretatului artist.