TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE. Florin Ristei, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, apariţii surpriză. Cine a câştigat

TE CUNOSC DE UNDEVA. Ediţia de sâmbătă seară a show-ului "Te cunosc de undeva" vine cu o mulţime de surprize. Florin Ristei va apărea pe scenă într-o ipostază în care chiar nu l-ai mai văzut până acum, dar în afara concursului, iar Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu vor avea din nou ocazia să facă puţin "circ", după ce la ediţia trecută personajele în care s-au transformat i-au "obligat" la cam multă seriozitate. Pe care, evident, au reuşit să o folosească în avantajul lor şi chiar să câştige.

RomaniaTV.net
16 apr. 2016, 16:02
TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE. Florin Ristei, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, apariţii surpriză. Cine a câştigat

TE CUNOSC DE UNDEVA UPDATE: Cu pantalonași scurți argintii, ciorapi cu fluturasi și pe tocuri înalte, așa au apărut pe scena „Te cunosc de undeva!” Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, care s-au transformat în Gabriela și Monica Irimia, gemenele de la Cheeky Girls.

„Vom fi doua bombe sexy! Vă nenorocim!”, au avertizat, amuzați, Andrei și Liviu, înainte de a urca pe scenă. Au făcut spectacol, au primit aplauze, laude și, în final, au strâns cele mai multe puncte și au câștigat.

TE CUNOSC DE UNDEVA. Florin Ristei va cânta pentru prima dată la tobe alături de colegii săi de la FreeStay în ediţia de sâmbătă a show-ului „Te cunosc de undeva!”. Momentul face parte din tributul Anca Parghel pe care îl va susţine împreună cu Ozana Barabancea, jurata vocilor din show-ul transformărilor.

După ce a demonstrat în concertele sale că știe să cânte la mai multe instrumente, printre care vioară, chitară electrică și acustică, bass, pian și chiar muzicuță, Florin le va arăta tuturor că știe să bată şi toba. „Vioara am învățat-o prima, la 6 ani, și am studiat-o șapte ani. Asta e și cea mai grea. Apoi, timp de cinci ani, am studiat pianul. Chitara am învățat-o singur, de la frate-meu și de pe net. Și la bass tot singur am învățat să cânt. Toba e un alt instrument preferat de-al meu. Am „furat” de unde am putut, de la colegi sau de pe net. Vreau să mai învăț să cânt la saxofon, mi-am cumparat unul acum un an, dar mi se pare foarte greu (râde), iar acum învăț la ocarină, pentru că m-a provocat Andrei Aradits „, spune Florin.

Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu devin Cheeky Girls

Andrei Stefanescu si Liviu Varciu vor apărea cu pantalonasi scurti argintii, ciorapi cu fluturasi si pe tocuri inalte. Asta pentru că ruleta transformărilor le-a „hărăzit” să le întruchipeze pe Gabriela si Monica Irimia, gemenele de la Cheeky Girls.

„Vom fi doua bombe sexy! Va nenorocim!”, spun, amuzati, Andrei si Liviu. Cum pentru acest personaj, Cheeky Girls, important este sincronul, Liviu si Andrei promit sa zambeasca si sa respire in sincron pe tot parcursul show-ului. In ceea ce priveste piesa pe care o vor interpreta, „The Cheeky Song”, cei doi si-au inclus-o deja in repertoriu.

„O cantam prin casa! Cum vine un vecin in vizita, incepem: „We are the Cheeky Girls/We are the Cheeky Girls…”, mai spun ei.