TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO. Andrei Ştefănescu l-a scăpat în cap pe Liviu Vârciu

TE CUNOSC DE UNDEVA: Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu,cu o transformare în Dieter Bohlen și Thomas Anders, componenții grupului german Modern Talking, au vrut să-i demonstreze Andreei Bălan că știu să danseze, chiar dacă momentul lor artistic nu a beneficiat de o coregrafie.

RomaniaTV.net
12 mart. 2016, 19:21

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: „Dacă noi nu am avut o coregrafie la piesa noastră, vrem să-i demonstrăm acum Andreei că știm să dansăm”, spun Andrei și Liviu, inspirați fiind de dansul contemporan foarte senzual pe care Bianca și Caisă, doi dintre dansatorii echipei conduse de Furnica, l-au executat pe ritmurile piesei „Animals”, interpretate de Geørge cel care, în această ediție, s-a transformat în Adam Levine, solistul de la Maroon 5. Și, după câteva figuri ample, executate separat, Liviu se va arunca plin de elan în brațele lui Andrei, care îl va scapa din brațe și se va prăvăli peste el, în mijlocul scenei.

Ce urmări va avea această figură îndrăzneață de dans a celor doi, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 12 martie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului „Te cunosc de undeva!”.

TE CUNOSC DE UNDEVA 2016: O melodie cu un nume imposibil, un moment cu adevărat original. Liviu Teodorescu s-a dezlănțuit pe scena TCDU. După prestația din această seară, bucureșteanul și-a câștigat un loc în inimile tinerilor din România. Stromae ar fi rămas mut de admirație.

E o paritură infernală pentru oricine se încumetă să „o încerce”, dar Liviu a fost la înălțime din toate punctele de vedere. Piesa a sunat impecabil, iar concurentul nostru nu a făcut rabat de la efort, reușind să umple scena și să-I hipnotizeze pe jurați. A fost încă un moment de senzație oferit de cel mai tare transforming-show din România.