TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2020. Câştigător surpriză sâmbătă seară

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2020. Ajunşi deja la al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”, jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan credeau că le-au văzut pe toate, dar se pare că s-au înşelat.

RomaniaTV.net
19 sept. 2020, 15:13

TE CUNOSC DE UNDEVA  În a doua ediție din sezonul 15 „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 am avut parte de tranformări spectaculoase. La final, votul l-a desemnat câștigător pe Tavi Clonda, pentru modul magic în care a reușit să-l imite pe Adam Lambert cântând piesa „Don’t stop me now” a celor de la Queen!

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2020. În ediţia se sâmbătă seara, pe scenă vor urca.doi preşedinţi cu greutate, desigur interpretaţi de 2 dintre cei 11 concurenţi. Încă de la repetiţii, profesorii de canto şi de actorie, Ozana Brabancea şi Cristi Iacob, nu au vrut să dezvăluie prea multe.

Invitați la Observator, doi dintre jurații „Te cunosc de undeva”, au făcut dezvăluiri inedite despre emisiunea care va avea loc sâmbătă seara la Antena 1.

„Sezonul 15, a emisiunii ” Te cunosc de undeva”, este o emisiune plină de surprize. Pe mine mă surprinde de fiecare dată. Ma surprinde ambiția concurenților, mă surprinde simțul umorului, bucuria cu care primesc toate provocările, iar eu la rândul meu trebuie să-mi fac temele și să-i învăț la rândul meu ce au de făcut”, a declarat Ozana Barabancea, la Observator.

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 2020. Ozana Barabancea şi Cristi Iacob, detalii picante din culisele show-lui „Te cunosc de undeva”

Cristi Iacob a dezvăluit faptul că îi admiră pe concurenții emisiunii, care sunt la rândul lor artiști de renume, iar la emisiune are ocazia de a le descoperi acestora și alte calități, dupa cum declara juratul.

„Ei sunt niște profesioniști, niște oameni care știu ce înseamna public”, a declarat juratul, care a fost completat de Ozana, care spune că „perseverența bate talentul”.

„E normal ca la Te cunosc de undeva! să avem surprize şi premiere!”, îi va mărturisi Alina lui Cosmin, care este deja pregătit cu un salut protocolar pentru Vladimir Putin şi Barack Obama.

Premieră la Te cunosc de undeva!, în al 15-lea sezon. „Secretul e să joci personaje care nu există!”

„Secretul e să joci personaje care nu există!”, va mărturisi Andrei Ştefănescu, în vreme ce Liviu Vârciu va completa: „Cum ar fi să zică cineva ceva despre noi în gala asta?!”.

Încă de la repetiţii, profesorii de canto şi de actorie s-au arătat rezervaţi: „Abia aştept să văd momentul ăsta, e greu tare! Au mult de studiat!”, a declarat Cristi Iacob, iar Andreea Bălan a completat din platoul emisiunii: „N-am crezut în viaţa mea că o să văd la Te cunosc de undeva! doi preşedinţi care să cânte împreună! Mai ales pe acei preşedinţi, deci sezonul 15 vine cu mari, mari surprize!”.

În ediția de sâmbăta aceasta, Tavi Clonda îl va imita pe Adam Lambert, în vreme ce Monica Anghel şi Marcel Pavel vor cânta muzică lăutărească precum Cornelia Catanga şi Romica Puceanu, acompaniaţi de taraful Silvian Voicu. Adda o va imita pe Baccky G, Toto va face un travesti de zile mari – Patricia Kaas, iar Adriana Trandafir şi Romică Ţociu îi vor aduce pe scena Te cunosc de undeva! pe Andra şi Tiger 1. Nici cu Cătălina Grama -Jojo ruleta nu a fost mai blândă, actriţa primind provocarea de a-l imita pe Smiley, iar AMI va încerca să impresioneze juriul cu o piesă a lui Killa Fonic. Momentele coregrafice ale show-ului vor fi realizate de Furnix Team, baletul emisiunii, condus de Furnica.