„Te cunosc de undeva” revine pe micile ecrane din 18 februarie. Iată surprizele noului sezon

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017. Ruby, Sore, Anda Adam, Bianca Sârbu, Biu Marquetti, Alex Vasilache, Daniel Max Dragomir, Cuza (Iulian-Adrian Popescu), Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt concurenții celui de-al unsprezecelea sezon al transforming-show-ului "Te cunosc de undeva!", care începe sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, informează site-ul oficial al emisiunii.

RomaniaTV.net
03 feb. 2017, 11:50
„Te cunosc de undeva” revine pe micile ecrane din 18 februarie. Iată surprizele noului sezon

TE CUNOSC DE UNDEVA 2017. Propunerea de a participa la „Te cunosc de undeva!” a fost o mare surpriză pentru Biu Marquetti, fosta solistă a trupei Mandinga, pentru că aceasta își dorea de trei ani să facă parte din show.

„Mi se pare o emisiune spectaculoasă, amuzantă, cu foarte multă muncă în spate. Pentru mine chiar este o mare provocare”, spune aceasta.

Anda Adam vine pentru a treia oară la „Te cunosc de undeva!” și mărturisește că este foarte fericită să facă din nou parte din show.

„Mi-am dorit să vin din nou, pentru că aici am avut parte de momente și experiențe unice, pentru că e vorba despre muncă, dar și de distracție, și pentru că rezultatul final e pe măsură. Ai așa o mare satisfacție după fiecare ediție, cum nu îți poți imagina!”, explică Anda.

În acest sezon, revin cu poftă de show, la „Te cunosc de undeva2, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. Și de această dată, cei doi vor susține toate momentele lor artistice în duet.

Citeşte şi  XtraNightShow, surpriza pregătită de Dan Capatos în noul an