TE CUNOSC DE UNDEVA. Surprize mari în ediţia din 26 noiembrie. O divă a muzicii vine pe scenă alături de concurenţi

TE CUNOSC DE UNDEVA revine sâmbătă, 26 noiembrie, cu surprize mari. Artistul invitat să susţină un mini-recital alături de Florin Ristei este Marina Florea, una dintre divele muzicii uşoare româneşti în anii '80-'90. Concurenţii vor trece şi de această dată prin transformări spectaculoase şi care îi vor provoca la maximum.

RomaniaTV.net
26 nov. 2016, 16:30
TE CUNOSC DE UNDEVA. Surprize mari în ediţia din 26 noiembrie. O divă a muzicii vine pe scenă alături de concurenţi

TE CUNOSC DE UNDEVA LIVE. Marina Florea va cânta alături de Florin Ristei și FreeStay câteva dintre cele mai cunoscute refrene din repertoriul propriu. „M-a bucurat mult această invitație la „Te cunosc de undeva!”. Mi-a făcut o mare plăcere să vin în platoul Antenei 1 să cânt cu band-ul câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale mele și sunt fericită că publicul le-a primit cu bucurie. Ristei și băieții din trupa lui sunt profesioniști și talentați și nu am avut nici o emoție din punctul ăsta de vedere. Aștept cu nerăbdare sa văd cum vor primi cei de acasă momentul nostru”, a spus Marina Florea.

TE CUNOSC DE UNDEVA, ediţia din 26 noiembrie, marchează şi revenirea Andreei Bălan la masa juriului, după o scurtă absenţă datorată venirii pe lume a fetiţei sale. Dispare însă temporar din peisaj Alina Puşcaş, plecată şi ea într-un scurt concediu de maternitate.

TE CUNOSC DE UNDEVA, 26 noiembrie. Competiția transformărilor va fi aprigă și în această ediție, la „Te cunosc de undeva!”. Șerban Copoț își va vedea visul cu ochii și se va transforma în idolul adolescenței sale, Keith Flint, solistul trupei The Prodigy, Adina Răducan va fi pentru o seară o doamnă de un rafinament aparte, a cărei casă rămâne pentru totdeauna una cu acorduri ample, Angela Similea, în timp ce Lucian Ionescu îl va imita pe fenomenalul Freddie Mercury. Alături de taraful Silvian Voicu, Nico va cânta „Omul bun n-are noroc” transformată în celebra interpretă de muzică lăutărească Gabi Luncă, Dima Trofim îl va imita pe interpretul de muzică populară din Ardeal, Ionuț Fulea, pe când Misha va fi o artistă ale cărei apariții scenice sunt expresive și șocante deopotrivă, celebra Lady Gaga. Amna o va aduce pe scena de la „Te cunosc de undeva!” pe Nicola, cu piesa „Îți mulțumesc”, Dorian Popa se va transforma în J.Yolo, în timp ce Maria Buză și Pepe vor cânta pentru prima dată în limba arabă și îl vor juca în oglindă pe Kamal El Oujdi, cu piesa „Maria, Maria”.

Maria și Pepe au luat lecții de arabă în culisele emisiunii, înainte cu puțin timp să urce pe scenă.

„Eu eram deja disperată, pentru că nu reușeam să găsesc pronunția corectă și nu știam nici când să fac pauza dintre cuvinte… Tot repetam și ne chinuiam pe holuri, când ne-a auzit Dima și ne-a zis că ne ajută prietena lui și prietena acesteia,Ruba, care veniseră la el, în culise, ambele cunoscând bine această limbă. Ce coincidență fericită pentru noi! Cele două domnișoare mi-au corectat pronunția, m-au învățat unde să fac pauzele între cuvinte și ne-au tradus versurile, ca să știm despre ce cântăm. Cu alte cuvinte, „ne-au luminat” cât de cât. După ce ne-am susținut momentul, chiar ne-au spus că s-a înțeles ce am cântat noi pe scenă”, spune Maria Buză.