Te ia cu FIORI: Un jurnalist ucrainean are o SOLUŢIE pentru LOCUITORII în PLUS ai Donbasului

Ucraina nu are nevoie de problemele şi de populaţia Donbasulului - o regiune depresivă (din punct de vedere economic) - consideră jurnalistul publicaţiei 'Săptămâna ucraineană', Bogdan Butkevici, într-un interviu la postul de televiziune Hromadske.tv, propunând ca soluţie exterminarea 'oamenilor în plus' din Doneţk şi Lugansk, după cum relatează Ria Novosti, citată de Agerpres.

01 aug. 2014, 11:46
Te ia cu FIORI: Un jurnalist ucrainean are o SOLUŢIE pentru LOCUITORII în PLUS ai Donbasului

‘Populaţia regiunii Donbas se cifrează la aproximativ patru milioane de locuitori, dintre care 1,5 milioane sunt în plus (din punct de vedere economic). Nu avem nevoie să înţelegem Donbasul. Trebuie să înţelegem interesul naţional ucrainean, iar Donbasul să fie folosit doar ca o resursă’, a pledat el, într-un interviu, extrem de mediatizat în ultimele zile de diferite canale media ruse.

El mai spune că nu are nicio soluţie pentru rezolvarea problemei Donbasului, dar crede că o parte din populaţia ‘în plus’ a regiunii ar trebui, pur şi simplu, să piară, potrivit Ria Novosti, citată de Agerpres.

Citeşte şi ÎNGRIJORĂTOR. Populaţia României poate scădea cu aproximativ 7 milioane de locuitori până în 2060

Curios este faptul că interviul a fost realizat la sfârşitul lunii aprilie, dar abia acum a atras atenţia şi a început să fie difuzat pe Internet, mai scrie Ria Novosti.