Te iubeşte sau nu? Cum se comportă bărbaţii îndragostiţi în funcţie de zodie

Bărbaţii îşi arată foarte rar sentimentele faţăde femeia iubită. Desigur, gesturile de tandreţe nu lipsesc, dar fiecare iubită vrea să ştie EXACT ce simte partenerul lor. Dacă este reticient, nu îţi face griji! Îţi poţi da seama cum te iubeşte un bărbat, în funcţie de zodia lui.

RomaniaTV.net
10 dec. 2015, 11:28
Te iubeşte sau nu? Cum se comportă bărbaţii îndragostiţi în funcţie de zodie

BERBEC

Cand acesta este indragostit, face orice ca sa ii arate iubitei ca o pretuieste cu adevarat. Ii face cadouri aproape in fiecare zi si se asigura ca femeia de langa el stie cat de important este. Daca femeii ii place atentia in mod deosebit, un astfel de cuplu va rezista foarte mult timp.

Citeşte şi  Horoscop: Ce gânduri malefice te bântuie în funcţie de zodie

TAUR

Acest nativ este usor timid si nu isi va da seama ca o femie il place chiar pe el. Are nevoie de putin timp si rareori va fi el cel care face primul pas. De obicei, este traditionalist, asa ca prima intalnire cu un Taur va insemna cina la un restaurant in centrul orasului si un film pe care il va alege femeia.

Citeşte şi  Horoscop. Top cele mai sincere femei ale zodiacului. Află dacă te numeri printre ele!

GEMENI

Cand nativul in Gemeni este indragostit, nu ascunde acest lucru. Norocoasa va sti pentru ca Geamanul o va urmari peste tot, incercand sa-i atraga atentia si sa se faca remarcat.

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com