Te pregăteşti de nuntă, bal, reuniune de liceu sau de o vacanţă pe litoral. Vezi ce trebuie să faci pentru o piele perfectă

Fie ca este vorba de nunta, bal sau o reuniune de liceu, stii ca vei dori sa arati fantastic. Cu totii avem programe agitate si vieti aglomerate, dar exista cateva modalitati simple cu ajutorul carora vei straluciiin ziua evenimentului mult asteptat.

28 iun. 2017, 13:44
Te pregăteşti de nuntă, bal, reuniune de liceu sau de o vacanţă pe litoral. Vezi ce trebuie să faci pentru o piele perfectă

Regimul tau de ingrijire a pielii inainte de o ocazie speciala este foarte important. Pielea uscata, porii evidenti, petele si cosurile par a fi intotdeauna cea mai mare problema care apare in mod magic cand ai ceva important in program. De aceea, trebuie sa te asiguri ca nu vei avea astfel de surprize.

Pregateste-ti pielea din timp

Pielea ta are nevoie de o ingrijire speciala, indiferent de situatie, de aceea este bine sa o pregatesti din timp, mai ales daca urmeaza un eveniment important din viata ta.

„Forever Young este singura procedura antiaging ce trateaza si previne, in acelasi timp, petele de batranete, petele de soare, pistruii, dar si rosaceele, venectaziile sau hemangioanele, care dispar dupa prima sau a doua sedinta. Pielea ta isi va recapata frumusetea si tineretea in maximum 30 de minute, fara sa resimta orice fel de durere. Tratamentul incepe prin aplicarea unui gel, pentru ca apoi sa fie aplicata lumina. In functie de probleme, acesta poate fi realizat pe orice regiune a corpului, incepand de la fata si pana la brate, genunchi, abdomen si chiar spate”, expică dr. estetician Andreea Iftimie la Clinica de Reintinerire Laser, Fazzada.

Poti avea o piele lipsita de imperfectiuni

Daca vrei sa atragi toate privirile la evenimentul la care vei fi prezenta, ai nevoie de un tratament care sa-ti remedieze toate problemele de la nivelul pielii.

„Redensity Skin actioneaza eficient asupra ridurilor superficiale si profunde chiar de la prima folosire, fiind un produs unic aflat la granita dintre fillere si mezoterapie, care contine un acid hialuronic special alaturi de un complex dermorestructurant compus din vitamine, minerale si antioxidanti, care reface calitatile unui ten tanar si anume redensifica pielea si ii reda capacitatea de stralucire”, spune specialistul.

Evidentiaza-ti ochii printr-o piele uniforma

Evenimentele importante din viata noastra inseamna mult stres si o preocupare accentuata pentru a remedia problemele de estetica. La nivelul fetei, cearcanele, ridurile din jurul ochilor si semnele inestetice ne dau batai de cap de fiecare data.

Creeaza-ti o rutina de ingrijire a pielii

Ar trebui sa ai deja un regim eficient de ingrijire a pielii, dar nu este niciodata prea tarziu pentru a incepe unul si mai potrivit. Acest lucru te va asigura ca nu vei avea surprize semnificative care sa iti strice evenimentul.

De asemenea, asigura-te ca dormi suficient intreaga saptamana inainte de eveniment. Du-te la culcare mai devreme decat de obicei, daca este posibil. Cand dormi, pielea ta se poate vindeca mai eficient. Aceasta este o preocupare mai mare daca ai deja o piele cu probleme. Lipsa somnului poate determina formarea prematura a ridurilor si poate accentua problemele de piele.

Cu cel putin o saptamana inainte de eveniment, incepe un regim regulat de ingrijire a pielii.Trebuie sa iti cureti temeinic fata de murdarie, resturi, bacterii. Trebuie sa iti hidratezi pielea zilnic, daca iti doresti sa arate bine in fiecare zi!

Regimul de ingrijire a pielii este important tot timpul, dar cu siguranta mai important inainte de evenimentele mari. Acum poti preveni problemele de piele mult inainte ca acestea sa apara daca iti ingrijesti corespunzator pielea. Cu cat ai mai multa grija de pielea ta in fiecare zi, cu atat mai putin va trebui sa te stresezi cand apar ocazii speciale.