Te va mişca până la lacrimi. Care este ultimul gest de IUBIRE al Romaniţei faţă de pilotul Adrian Iovan

Din luna martie, mormântul lui Adrian Iovan va fi acoperit cu un cavou din marmura albă, comandat special de Romaniţa Iovan, tocmai din Italia. Monumentul este unul special, pentru care designer-ul a scos din buzunar aproximativ 10.000 de euro.

07 feb. 2014, 09:38
Te va mişca până la lacrimi. Care este ultimul gest de IUBIRE al Romaniţei faţă de pilotul Adrian Iovan

Romaniţa Iovan, care i-a fost soţie pilotului Adrian Iovan timp de 5 ani, s-a ocupat îndeaproape de rânduielile de înmormântare ale fostului său soţ, alături de fiica acestuia din prima căsnicie, Irina, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Declaraţie cutremurătoare: Aura Ion era inertă, nu-şi putea mişca mâinile şi picioarele, dar ne striga pe nume

Astfel, la nici două săptămâni de la moartea pilotului, Romaniţa Iovan a comandat un cavou din marmură albă, pe care o va aduce special din Italia. „Romaniţa l-a iubit mult pe Adrian şi în sufletul ei suferă enorm. I-a purtat mereu un respect deosebit. Iovan nu a vorbit niciodată urât despre Romaniţa. Ştiu că Romaniţa i-a comandat lui Adrian un cadou deosebit, am înţeles că e dintr-o marmură mai scumpă. Cică îl vor monta la cimitir în aproximativ o lună. Romaniţa a scos din buzunar aproximativ 10.000 de euro. O face pentru băieţelul ei, vrea ca el să aibă un loc frumos unde să îşi plângă tatăl„, a spus un apropiat al creatoarei de modă.