„Te vaccinezi şi câştigi”, campanie a Loteriei Române prin care persoanele care se vaccinează pot câştiga sume uriaşe

Loteria Română le oferă românilor care se vaccinează posibilitatea de a câştiga 100.000 de lei. Înscrierile pentru marele premiu încep pe 14 iunie.

04 iun. 2021, 16:46
„Te vaccinezi şi câştigi”, campanie a Loteriei Române prin care persoanele care se vaccinează pot câştiga sume uriaşe

„Te vaccinezi şi câştigi”, aceasta este cea mai nouă metodă de stimulare a românilor  să meargă să se imunizeze. Loteria Română a anunţat că doritorii își pot achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker sau Loto 5/40, după ce prezintă dovada vaccinării împotriva SARS-COV-2. După achiziţionarea biletului, aceștia vor intra în posesia unui bilet gratuit de participare la tragerea la sorţi din cadrul campaniei „Te vaccinezi şi câştigi”.

Loteria Română anunţă că fiecare român care își cumpără bilet pentru campania „Te vaccinezi şi câştigi” trebuie să completeze pe talon datele sale personale de identificare, după care acesta va fi depus în urnele dedicate noii campanii, din cadrul agențiilor loto.

„Te vaccinezi şi câştigi”. Campania începe pe 4 iunie, iar extragerile vor avea loc pe 4 iulie

Românii care vor profita de această ocazie au şansa ca, în urma extragerii, să câștige cinci premii în valoare de 10.000 de lei fiecare. Loteria Română a pus la bătaie și un mare premiu, de 50.000 de lei. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 4 iulie, mai anunţă Loteria Română.

Iată, mai jos, comunicatul complet al Loteriei Române:

Sanatatea romanilor a reprezentat intotdeauna o prioritate pentru Loteria Romana, una dintre cele mai importante companii din tara noastra care se bucura de increderea romanilor de peste 114 ani. Astfel, in sustinerea programului national de vaccinare impotriva virusului COVID-19 si incurajarea populatiei eligibile de a se vaccina, Loteria Romana organizeaza campania „Te vaccinezi si castigi” oferind jucatorilor sai posibilitatea unor castiguri suplimentare in valoare totala de 100.000 lei.

Citeste si Metodă inedită de stimulare a vaccinării: o loterie la care sunt puse în joc premii precum camionete, permise de pescuit valabile pe viaţă, puşti de vânătoare şi sejururi în parcuri naturale

„Vaccinarea este singura solutie sa grabim sfarsitul acestei pandemii care a schimbat viata multor romani si sansa de a reveni la o viata normala. Sunt increzator, la fel ca multi dintre semenii nostri, ca numai daca suntem sanatosi putem sa ne bucuram de viata si sa raspundem provocarilor care ni se ofera”, a declarat Sebastian-Iacob Moga – Director General

Campania “Te vaccinezi si castigi” aduce jucatorilor la loto posibilitatea de a castiga suplimentar premii in bani prin tragere la sorti. Tragerea la sorti se efectueaza pe baza taloanelor completate de catre participanti conform prevederilor Regulamentului pentru organizarea si desfasurarea campaniei promotionale „Te vaccinezi si castigi”, disponibil pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro.

In perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, jucatorii care vor achizitiona un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorti. Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune in oricare din urnele special amenajate in cadrul agentiilor loto.

Tragerea la sorti, respectiv extragerea castigatorilor, se va desfasura in direct, in cadrul emisiunii “Romanii au noroc” din 4 iulie 2021, transmisa de postul Romania TV

Jucatorii ale caror taloane vor fi extrase din urna, in urma tragerii la sorti si care dovedesc participarea la programul national de vaccinare impotriva virusului COVID-19 vor fi recompensati cu  5 premii in valoare de 10.000 lei fiecare si un premiu in valoare de 50.000 de lei.