Ţeapă cu sejur de Revelion. Mai mulți tineri au plătit 1.000 lei pentru cazare într-o cabană care nu există

Distracția de Revelion s-a transformat într-o mare țeapă pentru mai mulți tineri din județ. Aceştia au plătit 1.000 lei, reprezentând un avans pentru un sejur la o cabană care nu există în realitate.

09 dec. 2022, 11:53
Ţeapă cu sejur de Revelion. Mai mulți tineri au plătit 1.000 lei pentru cazare într-o cabană care nu există

Mai mulţi tineri din Suceava, care şi-au dorit să petreacă noaptea de Revelion într-o zonă pitorească din județ, au fost ţepuiţi. Au rămas și fără bani și fără cazare în vacanţa de Revelion. Tinerii au plătit în avans câte 1.000 de lei pentru cazarea la o cabană care în realitate nu există.

Încântaţi de prețul bun și de fotografiile frumoase din anunțul postat pe online pe OLX, tinerii au plătit avansul cerut de proprietarul fictiv fără să verifice în prealabil recenzii sau informații online despre aşa-zisa Casa Girov, scrie monitorulsv.ro.

Citeşte şi: Prognoza ANM de Crăciun şi Revelion. Elena Mateescu: „Este posibil să înregistrăm un record în acest an”

Casa Girov, situată în apropiere de Mănăstirea Humorului, era prezentată drept „cea mai bună alegere dacă vreți să vă deconectați de stresul, aglomerația și agitația din oraș”, şi dispunea de patru camere. Pentru un pachet de trei nopți de cazare, în perioada de Revelion, turiştilor li se cerea suma de 3.300 de lei. Pentru a efectua rezervarea, turiştii erau obligaţi să achite un avans de 1.000 lei.

Citeşte şi: De noaptea minții! Revelionul în Poiana Brașov este mai scump decât în Dubai. Câți bani trebuie să scoată românii din buzunar pentru 4 nopți de cazare

Două grupuri de tineri din Rădăuţi şi Vatra Dornei au plătit câte 1.000 lei falsului proprietar.

„Am transferat un avans de 1.000 lei persoanei în cauză, dar după mi-am dat seama că ceva este în neregula și am încercat să caut detalii pe net și nu am găsit nici cabana și nici profil pe rețelele de socializare cu numele persoanei. În final, aceasta m-a blocat când mi-am cerut banii înapoi. Am fost la bancă pentru a verifica dacă pot să-mi recuperez banii și am depus plângere la Poliția Rădăuți. Apoi, am dat pe un grup de pe facebook de alți tineri țepuiți din Vatra Dornei și nu cred că suntem singurii”, a povestit tânăra păgubită din Rădăuți.