Țeapa uriașă pe care a luat-o un bărbat din Alba după ce a vrut să cumpere un BMW de 15.000 de euro: „După 5 minute a venit poliția!”

Un bărbat din Alba a fost pus într-o situație total absurdă după ce a vrut să cumpere un BMW. Acesta a ajuns pe mâna unor hoți.

03 aug. 2023, 22:52
Țeapa uriașă pe care a luat-o un bărbat din Alba după ce a vrut să cumpere un BMW de 15.000 de euro: „După 5 minute a venit poliția!”
Țeapa uriașă pe care a luat-o un bărbat din Alba după ce a vrut să cumpere un BMW de 15.000 de euro: „După 5 minute a venit poliția!”

Un bărbat din Alba își dorea să achiziționeze un BMW, dar a căzut în capcana unor hoți. Acest tânăr a fost condus de colo-colo între Germania și Belgia, cu scopul aparent de a prelua mașina, însă în cele din urmă s-a văzut nevoit să interacționeze cu agenții de poliție.

Citește și: Câți bani câștigă un angajat BMW. Ce salarii primesc tehnicienii, inginerii și managerii

Rezidentul din Alba s-a îndreptat către Germania cu suma de 15.000 de euro în portofel, cu intenția de a achiziționa un automobil BMW. După sosirea sa acolo, a fost direcționat către Belgia pentru a prelua mașina. După ce a avut o întâlnire cu presupusul vânzător, a verificat documentele, a efectuat plata și a plecat. Cu toate că documentele păreau conforme, s-a constatat că angajații unei primării din Belgia au detectat tentativa de înșelătorie atunci când tânărul din Alba a solicitat numerele de tranzit pentru a putea circula în România. Bărbatul a povestit toată păţania pentru Alba24.

„Pe data de 19.07.2023 am găsit o mașină pe Koblenz de vânzare. A, sunat câteva zile la aceasta mașină dar nu mi-a răspuns nimeni pâna în data de 22.07.2023! Am luat legătura cu acea persoană, am vorbit despre mașina, am negociat, am făcut un termen pe când aș putea ajunge. Am zburat cu avionul în data de 24.07.2023, a venit un fin de al tatalui meu să mă ia de la aeroport apoi am plecat de la Dortmund spre Koblenz, pe drum aproape de Koln am sunat doamna respectivă să îmi trimită locația exactă ca sa ajung la mașină. Asteptând 5 minute mi-a trimis locația din Belgia, am sunat înapoi și i-am zis că ce se întamplă de a ajuns mașina în Belgia.

A zis că de dimineață când să plece soțul ei la lucru nu a mai pornit mașina lui si a mers cu mașina ei marca BMW. Nu au fost foarte mulți kilometri până la Liege, Rue Nicolas Fossoul și am mers să văd mașina! Am ajuns la mașină, am așteptat 10 minute până a coborat acel om din bloc, am văzut mașina, am vorbit despre alți bani deoarece avea o jantă zgâriată și ceva mici zgârieturi la bara din față, bara din spate. Am mai negociat ceva la mașina si am facut târgul! De la 14.500 de euro am mai negociat 700 € în total 13.800 €. Am bătut palma și am cumparat mașina! Omul mi-a aratat buletinul Robert Schulz, un ecuson de la gât tot Robert Schulz așa cum era în briful mare și briful mic. Seriile la mașină toate erau ok, și sub capota și pe ușa din stânga, nu mi-am dat seama deloc a fi ceva fals.

Am plecat cu mașina spre Melsungen aproape de Kassel acolo statea finul meu și de acolo să scot numere de tranzit. Marți am mers fără termen la primărie și nu am putut, abia doar miercuri mi-am făcut un termen. Miercuri, la ora 08:30 am mers la un birou să îmi platesc impozitul și asigurarea pe o lună la mașina apoi la primărie să îmi facă actele. La primarie am intrat am dat numerele, actele și mi-a zis omul să aștept afară 5 minute. După 5 minute a venit poliția! Apoi m-au luat la întrebari și mi-au zis că mașina are numere false și ca ramane la ei. Apoi m-au dus la poliție pentru declarații! Mașină cu acte false! Brief mare, brief mic hârtii toate ok încât nu mi-am dat seama ca e furată. Am verificat mașina și pe car vertical. Si nu a aratat ca fiind furată. De 1 luna jumate era furată mașina și poliția din Belgia și Germania nu a fost în stare să găsească mașina ca fiind furată!”, a declarat bărbatul pentru sursa citată.

Acum acesta speră să îşi mai poată recupera cumva banii.

Citește și: Celebrul milionar, Sorin Constantinescu, dă de pământ cu șoferii de BMW: „Umblați cu toate conservele, cu un BMW obosit ca să vă vadă foștii colegi de la liceu. Lăsați fățărnicia și show-off-ul!”