Tecău şi Lindstedt, în sferturi la Năstase Ţiriac Trophy

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt, favorita numărul unu la BRD Năstase Ţirac Trophy, a avansat în sferturile competiţiei.

RomaniaTV.net
25 apr. 2012, 18:31
Tecău şi Lindstedt, în sferturi la Năstase Ţiriac Trophy

Tecău şi Lindstedt au trecut, miercuri, în trei seturi, de Florin Mergea, jucător alături de care Tecău câştiga Wimbledonul la juniori, şi Andrei Dăescu. După ce au pierdut primul set, 4-6, Tecău şi Lindstedt şi le-au adjudecat relativ uşor pe următoarele două, 6-4, 10-2.

În setul al doilea, la 3-1 pentru Tecău şi Lidstedt, meciul a fost întrerupt circa două ore din cauza vântului puternic care a suflat în Capitală. „A fost foarte dificil să jucăm în aceste condiţii, vânul a fost puternic şi din cauza lui nu puteam vedea traiectoria mingii. În plus, ne intra şi zgura în ochi. Nu sunt fericit de felul în care am jucat primul set, am făcut prea multe greşeli, chiar şi în acelaşi game. Am mai greşit şi spre final, poate şi din cauza concentrării pentru că este puţin mai greu să joci acasă, în special în primul meci. Important este că am câştigat şi ne-am dat şansa să jucăm din nou mâine”, a declarat Tecău.

Pentru participarea în optimile competiţiei, Mergea şi Dăescu vor primi 2.090 de euro, în timp ce Tecău şi Lindstedt şi-au asigurat un cec de 3.560 de euro şi 45 de puncte ATP.

În faza următoare, Tecău şi Lindstedt vor întâlni perechea Michal Mertinak/Andre Sa (Slovacia/Brazilia).