Teddy, victima tragediei de la Colectiv, zâmbeşte din nou. I-au fost refăcute sprâncenele şi aşteaptă o mână bionică

Deşi a trecut aproape un an de la tragedia din Colectiv, Teddy, o tânără rănită grav în incendiu, luptă să se refacă. I-au fost reconstruite sprîncenele şi la începutul lunii octombrie va primi mîna bionică mult aşteptată.

22 sept. 2016, 08:51
Teddy, victima tragediei de la Colectiv, zâmbeşte din nou. I-au fost refăcute sprâncenele şi aşteaptă o mână bionică

Tânăra îşi aminteşte încă coşmarul prin care a trecut, în urmă cu aproape un an.

„Da,am lesinat, imediat dupa flacara si pana la venirea primelor ambulante”.

Aceasta este însă plină de speranţă şi se consideră chiar norocoasă. Cu zambetul pe buze si pe acorduri de muzica rock Teddy se pregateste pentru noile sprancene.

„Este o zona destul de importanta ca aspect, iti contureaza practic tot chipul si iti da personalitate”, a spus Teddy, potrivit stirilekanald.ro.

 „E o interventie pe cicatrice, o interventie un pic mai complicata decat refacerea normnala de sprancene si trebuie sa gasim forma identica cu cea de pe partea cealalta, dar ce este important este sa gasim densitatea.”, a spus dr.Felix Popesu.

Nu va putea face surf cu mana bionica, dar cu siguranta va putea canta la chitara. La inceputul lunii octombrie va pleca in Scotia pentru a i se pune dispozitivul. Acesta o va ajuta sa isi foloseasca din nou mana stanga.

„Am inteles ca o voi folosi in mod natural, va fi foarte usor…ca pe o mana normala practic o sa o folosesc..Sunt total nerabdatoare. Asta imi imaginez de cand m-am trezit in Viena in luna decembrie. Sa am practic o mana din nou, sa ma pot folosi de ea.”, a spus tânăra.

Teddy îşi doreşte acum să-i ajute pe cei aflati in situatii dificile si care nu isi permit o mana bionica. Asa ca a lasat fotografii sa surprinda urmele lasate pe corpul ei de focul din Colectiv. Lucrarile vor fi expuse si vandute, iar banii stransi vor fi folositi pentru proiectul ei.