SCANDALOS. Prin ce trece Tedy Ursuleanu, una dintre supravieţuitoarele de la COLECTIV

Tedy Ursuleanu, una dintre supravieţuitoarele incendiului de la Colectiv, este umilită de autorităţi. Ea a postat pe Facebook o imagine cu certificatul de handicpa, pe care trebuie să-l prelungească la un an, deşi la mâna dreaptă mai are patru degete, iar la mâna stângă degetele i-au fost amputate.

30 mart. 2017, 10:11

„Grad de handicap 1 pentru 1 an, poate îmi mai cresc degetele, cine știe! :))”, a făcut haz de necaz Tedy Ursuleanu, cu o postare care a strâns zeci de comentarii.

Tedy este una dintre supravieţuitoarele incendiului din Colectiv. Are doar 30 de ani şi a dus o luptă dură pentru viaţa ei. A fost internată la Spitalul Militar, apoi la clinica AKH din Austria. La mâna dreaptă mai are patru degete, iar la mâna stângă degetele i-au fost amputate.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015, din clubul Colectiv, şi-au pierdut viaţa 64 de persoane – 27 în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate. Incendiul a izbucnit în timpul unui concert susţinut în clubul Colectiv de trupa rock Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul „Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit.