Ștefan Bănică Jr.: Nu e niciodată prea târziu să spui „Te iubesc!”

Ștefan Bănică Jr. a fost luni dimineața invitatul Lianei Stanciu și al lui Raul Brebu la rubrica Bătălia Hiturilor din cadrul matinalului Magic Start. Invitatul a vorbit despre noul său album, "Altceva" și despre turneul de promovare a acestuia, care va începe în curând.

RomaniaTV.net
01 oct. 2012, 10:07
Ștefan Bănică Jr.: Nu e niciodată prea târziu să spui „Te iubesc!”

„E un album inedit, în sensul că au loc niște colaborări la care nu v-ați fi așteptat sub nicio formă. Sunt piesele mele, dar am făcut una cu Moga și una cu Pacha Man”, a spus Ştefan Bănică Jr.

Artistul a mărturisit că nu este o persoană matinală pentru că lucrează mult noaptea, la înregistrări. „Cu diminețile nu prea sunt prieten, pentru că lucrez noaptea. Acum stau la mixaj la noul album și ajung dimineața acasă”, a spus Ștefan Bănică Jr.

Invitatul a fost întrebat de către Liana când a ascultat prima dată un cântec al trupei Abba, acest grup fiind unul dintre subiectele principale în povestea magică a zilei. „Eram la Predeal, la mătușa mea, aveam aproape șapte ani și i-am văzut când s-au lansat la Eurovision cu ‘Watterloo'”, a declarat acesta. „Ce ți-a plăcut mai mult la formația Abba: muzica sau fetele?”, au insistat realizatorii Magic FM. „Inițial, muzica mă interesa mai puțin, dar apoi am realizat ce e important. Îmi plăcea foarte mult Agnetha”, a spus cântărețul.

„Unul dintre cele mai mari concerte pe care le-am văzut a fost al celor de la Eagles, la Milano. Aș vrea să văd Status Quo, aș vrea să mai ajung o dată la John Mayall și aș vrea să mai văd și niște cântări de club. Și aș mai fi vrut să mai prind cântăreți emblemă în anii ’70 în muzica ușoară, cum ar fi Gianni Morandi și Adamo și pe care, din păcate, n-am cum să-i văd”, a spus artistul.

„Nu e prea târziu pentru nimic din ceea ce-ți dorești să faci și nu e niciodată prea târziu să spui un lucru frumos, să spui ‘Te iubesc’, asta am învățat-o pe propria piele. ‘Nu e prea târziu’ e un cântec care, culmea, a venit la final, după ce am pregătit albumul și l-am lansat primul”, a mai declarat invitatul la Magic FM.