Tehnica asta te scapă de burtă în 4 minute. Şi nu te costă nimic

Orice femeie ştie că grăsimea în exces se depune în special pe abdomen şi încă nu a găsit nimeni calea uşoară de a scăpa de ea cel puţin la fel de repede cât îi ia să se depună. Totuşi, există o tehnică pe care vă recomandăm să o încercaţi. Nu vă ia mai mult de 4 minute pe zi şi efectele sunt fabuloase. În plus, o puteţi încerca şi pe alte zone... problematice.

RomaniaTV.net
28 mart. 2017, 11:56
Tehnica asta te scapă de burtă în 4 minute. Şi nu te costă nimic

O tehnică veche de masaj, care vine din China, ar putea fi răspunsul tuturor problemelor femeilor cu burtică. Trebuie aplicată de două ori pe zi, câte două minute şi va topi pur şi simplu şunculiţele de pe burtă. Aparent este doar un masaj, dar acţionează mai adânc, întrucât curăţă şi detoxfiază zona.

Evident, rezultatele cele mai bune apar dacă sunt dublate de un regim de viaţă activ, eventual cu ceva mai multă mişcare decât cea de la un capăt la altul al canapelei, pentru dezmorţire.

Începem prin a vă spune că NU trebuie să aplicaţi această tehnică în următoarele situaţii:

– imediat după o masă copioasă

– dacă aveţi pietre a vezica biliară sau rinichi

– dacă suferiţi de hipertensiune arterială

– dacă sunteţi însărcinată

– dacă aveţi hernie

– dacă aveţi ulcer gastric sau intestinal

– dacă suferiţi de o inflamaţie a uterului, vezicii urinare, a ovarelor sau a trompelor uterine.

Aţi eliminat toate ipotezele de mai sus? Atunci puteţi pune în aplicare această tehnică. E important să o faceţi înainte de micul dejul şi chiar înainte de culcare.

1. Vă întindeţi pe spate pe o suprafaţă plată şi solidă. Podeaua ar fi cea mai indicată.

2. Frecaţi palmele una de alta cu putere, până simţiţi că s-au încins.

3. Puneţi o palmă în zona ombilicală.

4. Frecaţi lent, circular, în sensul acelor de ceasornic, în jurul buricului, aplicând o uşoară presiune, mărind progresiv diametrul cercurilor. Fiecare mişcare circulară ar trebui să dureze 1-2 secunde.

5. Concentraţi-vă pe căldura pe care începeţi să o simţiţi în zona abdominală şi continuaţi procedura aproximativ 2 minute.

E bine de ştiut că această tehnică îmbunătăţeşte, de asemenea, digestia, accelerează arderile şi stimulează circulaţia sângelui în zona abdominală, stimulând, totodată, organele din zona abdomenului.