Tehnica prin care poţi vedea cum ai arătat în viaţa anterioară

Sa calatorim in trecut. Cum ajungi in viata ta anterioara printr-o tehnica simpla

RomaniaTV.net
12 mai 2016, 11:11
Tehnica prin care poţi vedea cum ai arătat în viaţa anterioară

Asiaticii sustin ca traim o succesiune de vieti pana atingem nivelul cel mai inalt de iluminare: Nirvana. In cultura lor, se crede ca fiecare dintre noi venim cu o mostenire importanta din viata anterioara, ca anumite lucruri pe care le patim azi sunt efectul greselilor facute intr-un trecut de care nu ne mai aducem aminte.

Cum iti poti aminti cine ai fost in viata anterioara, dar mai ales cum aratai? Este posibil sa calatoresti in timp si sa te vezi intr-o alta viata? Ezoteristii sustin ca exista o tehnica pentru initiati care da roade, dar numai daca investesti suficienta concentrare atunci cand te apuci de meditatie.

Un rol important in activarea imaginii tale dintr-o viata anterioara il joaca glanda pineala, cunoscuta si ca al treilea ochi. AL treilea ochi este un punct energetic care se afla in mijlocul fruntii, intre cei doi ochi fizici. I se spune si ochiul mintii deoarece acesta poate activa o serie de simturi si iti poate oferi imagini complexe despre multe lucruri pe care rationalul nu le explica.

Deci, care este tehnica?

Vezi continuarea pe TeoTrandafir.com