Tehnica spectaculoasă prin care Kelly Osbourne a slăbit 40 kg: „A trebuit să-mi repar gândirea înainte de a-mi repara corpul. E necesar să aveți o mentalitate bună”

După ce, ani la rând, a dus o bătălie aprigă cu kilogramele în exces, Kelly Osbourne a ajuns, într-un final, să-i placă cu adevărat ceea ce vede în oglindă. Fiica starului rock Ozzy Osbourne a înţeles că cel mai important lucru pe care-l are de făcut este să-şi seteze mintea să ia decizii bune.

21 feb. 2022, 15:40

Kelly Osbourne a slăbit 40 kg, dar înainte de a se intra în procesul de slăbire, cântăreaţa a lucrat din greu la a-şi schimba mentalitatea.

Fiica lui Ozzy Osbourne a învăţat să-şi reseteze mintea

Mai exact, artista a învăţat să ia decizii bune, una dintre acestea fiind cea referitoare la înlocuirea unui stil de viaţă haotic, marcat de consumul de droguri şi alcool, cu unul sănătos.

„Primul lucru pe care trebuia să-l fac era să mă bucur. A trebuit să-mi repar gândirea înainte de a-mi repara corpul. Nu puteți intra niciodată pe această direcție dacă nu aveți o mentalitate bună. Am încetat să beau, ceea ce este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Mi-am dorit foarte mult să repar lucrurile care au fost greșite. Nu sunt perfectă. Încă fac multe greșeli”, declara Kelly Osbourne într-un interviu din anul 2021.

Citeste si Cum a slăbit Mariah Carey 32 kg. Dieta Purple face furori printre vedetele de la Hollywood

Kelly Osbourne a slăbit 40 kg după ce a apelat lachirurgia bariatrică

După ce a lucrat foarte mult cu ea însăşi, vedeta a apelat la chirurgia bariatrică. Astfel, i s-a montat un inel gastric, care a ajutat-o să consume o cantitate mult mai mică de alimente.

Nu voi minți niciodată în legătură cu acest lucru. Este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată„, declara Kelly Osbourne, în cadrul talkshow-ului The Real, referitor la decizia de a apela la chirurgia bariatrică.

Artista a recunoscut, totodată, că s-a confruntat cu problema mâncatului emoţional. În 2012, a început o dietă vegană și să facă drumeții pe munte. A fost un prim pas către noua siluetă.

Odată ce am învățat cum să fac mișcare în mod corect și să mănânc ce trebuie, devine unul dintre lucrurile pe care ți le propui să le schimbi în viața ta, nu doar să ții o dietă”, povestea Kelly Osbourne.

Ulterior, Kelly a apelat la un medic estetician ca să-și modifice forma maxilarului și să pară mai slabă, astfel încât, aşa cum o arată pozele de pe reţelele sociale, în prezent vedeta afişeazăo imagine apropiată de perfecţiune.

Citeste si Dieta celor cinci mâini, secretul transformării spectaculoase a Millei Jovovich după cea de-a doua sarcină. A slăbit peste 20 kg